Menu
RSS
Σάββατο, 27/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Στη μνήμη του Θεόδωρου Μπούζου | Φιλικός αγώνας παλαιμάχων ΑΟ Τεγέας και Παναρκαδικού (vd)

Στη μνήμη του Θεόδωρου Μπούζου  | Φιλικός αγώνας παλαιμάχων ΑΟ Τεγέας και Παναρκαδικού (vd)

ΦΩΤΟ: ΦΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ.

Ένας διαφορετικός αγώνας παλαιμάχων πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (27/03) στο Δημοτικό γήπεδο Επισκοπής Τεγέας μεταξύ του ΑΟ Τεγέας και του Παναρκαδικού. Ο λόγος διεξαγωγής της συγκεκριμένης φιλικής αναμέτρησης βαθιά συμβολικός και τιμητικός για έναν άνθρωπο που έφυγε πρόωρα από τη ζωή.

Τον Θοδωρή Μπούζο ο οποίος συνέδεσε το όνομά του με το Αρκαδικό ποδόσφαιρο και τον Αρκαδικό κλασικό αθλητισμό. Αθλητής του ΑΟ Τεγέας αλλά και πρωταθλητής στίβου στο αγώνισμα του Άλματος σε Ύψος. Στο Δημοτικό γήπεδο της Επισκοπής Τεγέας βρέθηκαν αρκετοί φίλοι του Θεόδωρου Μπούζου, συγγενείς, παλιοί συμπαίκτες και συναθλητές και τον τίμησαν με την παρουσία τους και συμμετοχής τους σ’ αυτόν τον συμβολικό αγώνα αποδεικνύοντας ότι δεν τον ξέχασαν.

Στο γήπεδο βρέθηκε μεταξύ άλλων και ο αδερφός του ο οποίος ιδιαίτερα συγκινημένος, ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν στον φιλικό αυτό αγώνα, καθώς και όσους βρέθηκαν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση.



Σε ότι αφορά την αναμέτρηση η οποία αποδείχθηκε ενδιαφέρουσα, παλιές δόξες του Αρκαδικού ποδοσφαίρου έδωσαν αγωνιστική παρουσία. Επρόκειτο για ένα παιχνίδι με καλό ρυθμό στη μεγαλύτερη διάρκειά του, φάσεις για γκολ, αλλά και αρκετά τέρματα.

Πριν την αναμέτρηση ο αδερφός του Θοδωρή Μπούζου δέχθηκε τιμητικές πλακέτες από τον Τεγεατικό Σύνδεσμο αλλά και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου, καθώς και αναμνηστικές μπλούζες και φανέλες με τις υπογραφές όλων των συμμετεχόντων ποδοσφαιριστών.



Πηγή: https://www.drt915.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...