Menu
RSS
Πέμπτη, 02/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Αυλαία στο Follow The stars 2024 του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης (εικόνες - βίντεο)

Αυλαία στο Follow The stars 2024 του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης (εικόνες - βίντεο)

Έπεσε η αυλαία στο πολύ-αναμενόμενο Follow The Stars 2024. Η εκδήλωση του Ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης που έγινε για πρώτη φορά στο αμφιθέατρο του Μουσικού σχολείου του Δήμου Τρίπολης, μαγνήτισε τα βλέμματα όσων συμμετείχαν σε αυτή. Επρόκειτο ουσιαστικά για την ετήσια μεγάλη γιορτή του Ομίλου Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, στην οποία βραβεύτηκαν όλοι οι αθλητές του συλλόγου που έφεραν διακρίσεις, τόσο σε Διεθνή και Πανελλαδικά, όσο σε ενωσιακά και open τουρνουά την προηγούμενη αγωνιστική χρονιά.

Στο “αγωνιστικό” κομμάτι η φετινή γιορτή τα είχε όλα. Τα κεντρικά τιμώμενα πρόσωπα στην εκδήλωση ήταν δύο. Η αρχή έγινε με την ανδρική αγωνιστική ομάδα του Ομίλου της ΑΕΚ που κατέκτησε την 3η θέση στο πρόσφατο διασυλλογικό τουρνουά, την οποία τίμησε ο εκ των μεγάλων χορηγών του ομίλου μας η Volterra Tripolis Shop. Την τιμητική διάκριση έκανε η κα. Σουλελέ Ελένη εκ μέρους της εταιρίας. Στην συνέχεια, και για μια ακόμη χρονιά την τιμητική του είχε ο Δαβίδ Ζωγραφάκης, ο οποίος βραβεύτηκε για τις δύο του περσινές διεθνείς διακρίσεις του  από τον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Τζιούμη.

Στην συνέχεια όλοι οι παίχτες της αγωνιστικής ομάδας βραβεύτηκαν για τις επιτυχίες τους, στα ενωσιακά και open τουρνουά. Τις απονομές έκαναν ο Αντιδήμαρχος αθλητισμού κ. Λαγός, η Αντιδήμαρχος κα. Καρούντζου, ο Αντιδήμαρχος κ. Χασάπης, ο Διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Τρίπολης κ. Κατσιαβάρας, ο εκπρόσωπος της 124 ΠΒΕ Ανθυποσμηναγός κ. Τριανταφύλλου και η Φυσιοθεραπεύτρια του τμήματος κα. Χαραλαμποπούλου. Οι αθλητές που τιμήθηκαν ήταν η Κοτσώνη Ελένη, η Κοράκη Χαρίκλεια, ο Κοροδήμος Γιώργος, η Μπαρουξή Γαρυφαλλιά, η Παπακώστα Σοφία, ο Τριανταφύλλου Γιώργος, η Μανιάτη Εβελίνα, ο Τσούτσος Κώνσταντίνος, η Παπακώστα Σοφία και ο Τριαντάφυλλου Θάνος. Οι τιμητικές βραβεύσεις είχαν και συνέχεια καθώς ο κ. Σουλελές Κων/νος έδωσε τα έπαθλα στους νικητές και τις νικήτριες της ATL3_2023 ως χορηγός του τουρνουά, εκ μέρους της Volterra Tripolis Shop.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης  τιμήθηκε από τον Πρόεδρο της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Βαλασόπουλο ο Διεθνούς φήμης Γλύπτης κ. Νίκος Φλώρος ως “εξέχων Τριπολίτης”, για την πολύ σημαντική του βοήθεια στην διαφήμιση της πόλης μας, τόσο στο εσωτερικό, όσο και στο εξωτερικό. Στην συνέχεια σειρά είχε η κα. Γεωργία Γκουντάνη, παλιά αθλήτρια του ομίλου, για τις πάμπολλες διακρίσεις της και την βοήθειά της σε ξεχωριστές στιγμές της αθλητικής ιστορία του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, η οποία τιμήθηκε από τον Διευθυντή του ομίλου τένις κ. Παπαδόπουλο. Την σκυτάλη πήρε ως χορηγός της χρονιάς το Royal Weddings για την πολύτιμή βοήθειά του κατά την διάρκεια των τριών τελευταίων σεζόν. Την τιμητική πλακέτα παρέδωσε ο κ. Αναστόπουλος (Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου & επίτιμος μέλος της ΑΕΚ Τρίπολης). Τέλος ως ΜΜΕ της χρονιάς ο όμιλος τίμησε τον δημοσιογράφο κ. Αρτόπουλο. Την τιμητική πλακέτα παρέδωσε ο Γ. Γραμματέας της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Αλμπάνης.

Η εκδήλωση παρουσιάστηκε άψογα από την αθλήτρια του Ομίλου κα. Λαμπροπούλου Σήλια, η οποία παρέθεσε σε όσους βρίσκονταν στην αίθουσα, ένα σύντομο ιστορικό της περσινής πορείας του τμήματος τένις στα Αρκαδικά αθλητικά και μη δρώμενα. Ακολούθησε ο χαιρετισμός του Προέδρου της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Βαλασόπουλου και η γιορτή συνεχίστηκε με τις παραπάνω βραβεύσεις.

Την εκδήλωση έκλεισαν οι βραβεύσεις του εσωτερικού τουρνουά juniors by Top Media σε όλες τις κατηγορίες των παιδιών, ξεκινώντας από αυτή του baby Tennis και καταλήγοντας στην αγωνιστική ομάδα του συλλόγου. Δέκα κατηγορίες αγώνων είχε το φετινό πρόγραμμα του εσωτερικού τουρνουά by Top Media με τις απονομές να τις κάνει εκ μέρους της εταιρίας η κα. Γιακουμή Μαριτίνα και η προπονητική ομάδα του τμήματος, ο κ. Αρβανίτης, ο κ. Δημητρόπουλος και η κα. Παπαγεωργίου.

Την φωτογραφική επιμέλεια του Follow the Stars 2024 είχε για μία ακόμη φορά το Royalweddings.gr, και την βιντεοσκόπηση η Αρκαδική Τηλεόραση, τους οποίους ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά τους. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ ανήκει στην Διευθύντρια του Μουσικού σχολείου κα. Κυριακή Ζαχαροπούλου καθώς και στο προσωπικό του σχολείου για την άψογη και άριστη συνεργασία και βοήθεια τους.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...