Menu
RSS
Πέμπτη, 02/05/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τένις | Δυο πρωτιές για τον Ζωγραφάκη της ΑΕΚ Τρίπολης στο Loubier

Τένις | Δυο πρωτιές για τον Ζωγραφάκη της ΑΕΚ Τρίπολης στο Loubier

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος , το Δ.Σ., και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου, Αρβανίτη και Δημητρόπουλου θα ήθελαν να συγχαίρουν τον αθλητή του ομίλου Δαβίδ Ζωγραφάκη για την κατάκτηση δύο πρώτων θέσεων στο τουρνουά του Loubier.

Για μια ακόμη φορά ο αθλητής της ΑΕΚ Τρίπολης Δαβίδ Ζωγραφάκης κατάφερε να τερματίσει στην πρώτη θέση τόσο στα μονά των ανδρών, όσο και στα μικτά διπλά με την συναθλήτρια του Μακρή Ελένη. Στην κατηγορία του μονού των ανδρών ο Ζωγραφάκης πέρασε τον πρώτο γύρο με bye  και στον δέυτερο γύρο επικράτησε του Φελεμένγκα με 2-1 σετ . Στα ημιτελικά κέρδισε τον Μισαιλίδη με 2-0 σετ και στον μεγάλο τελικό τον Τζουλή με 2-1 σετ κατακτώντας την 1η θέση του τουρνουά.

Στην κατηγορία του μικτού διπλού με απόλυτη επιτυχία συνεχίστηκε το ρεκόρ νικών του Δαβίδ και την συναθλήτριας του Ελένης Μακρή. Ο πρώτος γύρος πέρασε με bye και ο επόμενος με νίκη επί των Κάζι και Τριανταφύλλου με 2-0 σετ. Στον τελικό του μικτού των Ζωγραφάκη και Μακρή επικράτησε των Χρυσομύτη και Μαιλή με 2-0 σετ κατακτώντας και εκεί την 1η θέση του τουρνουά.

Πολλά συγχαρητήρια στον αθλητή μας Δαβίδ Ζωγραφάκη και στην συναθλήτριά του Ελένη Μακρή και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στις επόμενές τους αγωνιστικές συναντήσεις.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...