Menu
RSS
Κυριακή, 16/06/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Σωματομετρικές μετρήσεις οι αθλητές του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στην διατροφολόγο Έλενα Μπιλίση.

Σωματομετρικές μετρήσεις οι αθλητές του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στην διατροφολόγο Έλενα Μπιλίση.

Μια ακόμη επίσκεψη για τα παιδιά της αγωνιστικής ομάδας του ομίλου μας έγινε στο γραφείο της διατροφολόγου – διαιτολόγου μας,  κας Έλενας Μπιλίση. Η κα. Μπιλίση αποτελεί για 6η χρονιά αναπόσπαστο κομμάτι της προπονητικής ομάδας του ομίλου μας. Η επίσκεψη των αθλητών τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, στην διατροφολόγο έγινε ώστε να πραγματοποιηθούν συγκεκριμένες εξετάσεις στο πλαίσιο της καλύτερης και αποδοτικότερης αγωνιστικής προετοιμασίας των παιδιών μας.

Όλοι μας οι αθλητές έκαναν εξετάσεις λιπομέτρησης, ανάλυσης σύστασης σώματος και σωματομετρικές μετρήσεις. Για πρώτη φορά την φετινή χρονιά πέρασαν από μετρήσεις και οι μικροί μας αθλητές, οι οποίοι κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην αγωνιστική δράση. Τα παιδιά έλαβαν πολλές διατροφικές οδηγίες και συμβουλές, με σκοπό να τις ακολουθήσουν.

Τα αποτελέσματα των μετρήσεων θα αξιολογηθούν από τον κ. Παπαδόπουλο, Διευθυντή του τμήματος, και την υπόλοιπη προπονητική ομάδα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης  (κ.κ Αρβανίτη & Δημητρόπουλο) με στόχο την καλύτερη κατάρτιση του προγράμματος των αθλητών για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...