Όμιλος τένις ΑΕΚ Τρίπολης | 2η θέση για τον Σούντα και 3η για τον Κοροδήμο

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος , το Δ.Σ., και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου και Αρβανίτη θα ήθελαν να συγχαρούν τους αθλητές Σούντα Στάυρο και Κοροδήμο Γιώργο για την διπλή τους επιτυχία στο πρόσφατο τουρνουά τένις που έγινε με έδρα το Athlisis Tennis Club.
Έπεσε η αυλαία στο τουρνουά juniors του Athlisis Tennis Club. Ήταν η 10 χρονιά που το Athlisis Tennis Club διοργάνωσε το συγκεκριμένο open με την συμμετοχή αρκετών παιδιών από τους όμορους νομούς. Η ακαδημία μας συμμετείχε με 5 αθλητές κάτω των 10 ετών στο πορτοκαλί και στο πράσινο επίπεδο.
Ο αθλητής μας Σούντας Στάυρος (Πορτοκαλί επίπεδο) κατέκτησε την 2η θέση του τουρνουά καθώς επικράτησε τριών αντιπάλων στην κατηγορία του ταμπλό Round Robbin τερματίζοντας στην 1η θέση του ταμπλό . Στα ημιτελικά κέρδισε και τον επόμενο αθλητή και πέρασε στο τελικό, όπου δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε από τον Μάγουλα Άκη κατακτώντας την 2η θέση του τουρνουά.
Στο πράσινο επίπεδο ο αθλητής μας Κοροδήμος Γιώργος πέρασε και αυτός νικηφόρα, ως δεύτερος την φάση του Round Robbin κερδίζοντας δύο αθλητές και χάνοντας από τον Νικητή του τουρνουά, τον αθλητή Κούπερ. Στα ημιτελικά δεν τα κατάφερε απέναντι στον Κυμπουρόπουλο με αποτέλεσμα να βρεθεί στην 3η θέση του πράσινου επιπέδου.
Η διοίκηση και σύσσωμη η προπονητική ομάδα τους συγχαίρουν για μια ακόμη φορά και τους εύχονται καλή επιτυχία στα τελικά του Arcadian Tennis Open 2024 by Aire που έχουν μέχρι τώρα περάσει και οι δύο.
Σχετικά Άρθρα
- "Έφυγε" ο δεξιοτέχνης του κλαρίνου, Γιώργος Ροζής - Την Τρίτη η κηδεία του
- Στη Γ' Εθνική ο Ερμής Μελιγούς ως "καλύτερη 4η ομάδα"!
- "ΝΙΚΗ για το Μαίναλο – ΟΧΙ σε 50 τεράστιες ανεμογεννήτριες της EDF!"
- Η 204η Επέτειος της Πελοποννησιακής Γερουσίας στη Μονή Καλτεζών (εικόνες)
- Φεστιβάλ και Πρωτάθλημα Αναρρίχησης στη Νεστάνη | Τζιούμης: «Φέρνουμε κόσμο στον τόπο μας – Δίνουμε προστιθέμενη αξία στην περιοχή μας» (vd)