Έμεινε ελεύθερος από την Τραμπζονσπόρ ο Αρκάς Κουρμπέλης
Η Τραμπζονσπόρ μέσω ανακοίνωσής της γνωστοποίησε την λύση της συνεργασίας της με τον Δημήτρη Κουρμπέλη. Το συμβόλαιο του Έλληνα μέσου ήταν μέχρι το καλοκαίρι του 2025, όμως οι δύο πλευρές αποφάσισαν από κοινού να λήξουν την συνεργασία τους.
Ο 30χρονος είχε παραχωρηθεί δανεικός στην Καραγκιουμρούκ στο δεύτερο μισό της σεζόν και μέτρησε συνολικά 22 συμμετοχές στις εγχώριες διοργανώσεις της Τουρκίας.
«Το συμβόλαιο του συλλόγου μας με τον Δημήτρη Κουρμπέλη, με ημερομηνία έναρξης 01.07.2023 και ημερομηνία λήξης 30.06.2025, λύθηκε κοινή συναινέσει. Σύμφωνα με τη συμφωνία, ο παίκτης δεν θα λάβει καμία αποζημίωση τερματισμού εκτός από τον μισθό και οτιδήποτε άλλο έχει κερδίσει μέχρι στιγμής», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.
Δείτε την ανάρτηση
Σχετικά Άρθρα
- Με λαμπρότητα ο εορτασμός των Θεοφανίων στο Σκορτσινού Φαλαισίας (vd)
- Τα Άγια Θεοφάνεια στο Ροεινό Αρκαδίας (εικόνες)
- Αγροτικά μπλόκα σε διόδια Νεστάνης και κόμβο ΒΙΠΕ την Πέμπτη και την Παρασκευή!
- Τακτική Γενική Συνέλευση στον Πολιτιστικό Σύλλογο Μεγαλόπολης «ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΙΣ»
- Ο εορτασμός των Θεοφανείων στη Μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας (εικόνες)
2 σχόλια
-
επιτέλους να χει χρόνο να φλεξάρει σε κανα καφε στην Τρίπολη!
-
Ευκαιρία να τον πάρει ο Παναρκαδικός






