Γυναικεία ομάδα | Η Δήμητρα Προξένου στον Αστέρα!
Η αθλήτρια, Δήμητρα Προξένου, που αγωνίζεται ως επιθετικός εντάσσεται στο δυναμικό της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου του ΑΣΤΕΡΑ. Η Δήμητρα έχει αγωνιστεί στην Εθνική Κορασίδων της Ελλάδας και στην Εθνική Νεανίδων.
Την καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ και της ευχόμαστε καλή επιτυχία.
ΔΗΜΗΤΡΑ ΠΡΟΞΕΝΟΥ

Ημερομηνία Γέννησης: 27/08/2001
Προηγούμενη ομάδα: Καστοριά
Θέση: Επιθετικός
ΔΗΛΩΣΗ: "Είναι τιμή μου και χαρά μου που είμαι πλέον μέλος της οικογένειας του ΑΣΤΕΡΑ. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του συλλόγου για την εμπιστοσύνη, θα δώσω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα και να πετύχουμε κάθε στόχο που εχουμε θέσει. Εύχομαι να έχουμε μια δυνατή χρονιά με υγεία χωρίς τραυματισμούς".
Σχετικά Άρθρα
- Οδηγίες για Αδέσποτα και Δεσποζόμενα Ζώα κατά τις ημέρες του καλοκαιριού
- Το θερινό ηλιοστάσιο 2026 | Γράφει ο Ζαχαρίας Ζαχαρόπουλος
- Χριστογιαννόπουλος: "Το συμβόλαιο αγοράς του οικοπέδου από το Δήμο στο Ψαθί και μία οφειλόμενη απάντηση στις χυδαιότητες του Δημάρχου"
- Ο Ηλίας Αγγελάκος για τις δημοσιονομικές διορθώσεις στα έργα της ΔΕΥΑΤ και τον ανδριάντα του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη
- Νέο Διοικητικό Συμβούλιο για τον Αναπτυξιακό Οργανισμό Πελοποννήσου - Μέλη οι Νικήτας και Κούλης






