Ξεκινά η καλοκαιρινή προετοιμασία του ομίλου Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης
Ξεκινά η καλοκαιρινή προετοιμασία της ακαδημίας αλλά και της αγωνιστικής ομάδας του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης.
Μετά το διάλειμμα το καλοκαιρινών διακοπών οι νέοι και οι παλιοί μας junior παίκτες θα μπορούν να συμμετέχουν ενεργά στο ανανεωμένο τμήμα φυσικής κατάστασης. Στόχος μας, και αυτή την χρονιά είναι, στην καλοκαιρινή αυτή, την mini προετοιμασία, να μπορούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα, πέραν της αγωνιστικής ομάδας του ομίλου μας, ΟΛΑ τα παιδιά της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ.
Το πρόγραμμα θα είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ και απευθύνεται σε όσα παιδιά (ηλικίας 8 – 18 ετών) ενδιαφέρονται να βελτιώσουν την φυσική τους κατάσταση και τις επιδόσεις τους στον κινητικό έλεγχο του σώματος τους (ισορροπία, συναρμογή, ευκινησία), πριν ξεκινήσουν οι σχολικές τους υποχρεώσεις.
Το πρώτο μας ραντεβού δίνεται ΑΥΡΙΟ Τρίτη 27/8 στις 09:00 το πρωί στο άλσος Αγ. Γεωργίου, και πιο συγκεκριμένα στο χώρο του Parking.
Καλό υπόλοιπο αγωνιστικής χρονιάς...
Σχετικά Άρθρα
- Αρκαδία 2026 | Κοιτάξτε τον δρόμο που χρησιμοποιούν οι Γορτύνιοι μετά το Λιβαδάκι!
- Την 1η Νοεμβρίου η Γιορτή της Γης στον Άγιο Πέτρο Κυνουρίας
- Στα υπέροχα μονοπάτια του Μαινάλου την Κυριακή ο ΣΑΟΟ
- Ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας στην ενημερωτική εκδήλωση του Πράσινου Ταμείου (εικόνες)
- Εξαγγελίες χωρίς συνέχεια για την αντιμετώπιση της δημογραφικής κατάρρευσης της Γορτυνίας






