Φιλικό γυναικών | Αγία Παρασκευή - Αστέρας 0-1

Η ομάδα γυναικών του ΑΣΤΕΡΑ επικράτησε με 1-0 της Αγίας Παρασκευής, στο πρώτο φιλικό προετοιμασίας για το πρωτάθλημα Α' Εθνικής Γυναικών 2024-2025.
Οι παίκτριες του ΑΣΤΕΡΑ είχαν την πρωτοβουλία και προηγήθηκαν στο πρώτο ημίχρονο με 0-1 με γκολ της Προξένου στο 13ο λεπτό μετά από ασίστ της Μιχαήλ.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι κιτρινομπλέ είχαν και άλλες ευκαιρίες να σκοράρουν δίχως όμως να καταφέρουν, με μεγαλύτερη το δοκάρι της Γούλα στο 55'.
Χρόνο συμμετοχής πήραν και οι Πετροπούλου, Καντζιώρα, Παπαγεωργίου, Μελισσού, Τζαφέρη, Κέτα, Κανέλλου και Κώστα
Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ
Γρηγοριάδου, Μendoza, Rocane, Μαντζάνα, Γούλα, Δρακωνάκη, Πίτσιου, Castanon, Σαΐχ, Προξένου, Μιχαήλ
Σχετικά Άρθρα
- Στις Κολλίνες Αρκαδίας τιμήθηκε η επέτειος ανέγερσης ναού | Συναυλία-αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη (vd)
- Φιλανθρωπικός αγώνας στη μνήμη του Στέλιου Αργυρόπουλου | Θα παίξουν Αετός Δάρα και Α.Ο. Νέων στο Λεβίδι!
- Τρίπλη | Ανεγκέφαλοι ζωγράφισαν το καβούκι χελώνας - Τα "αδεσποτάκια" θα τη στείλουν στο "ΑΝΙΜΑ" για να σωθεί!
- Αστέρας AKTOR | "Προφορική συμφωνία με τον Χουλιάν Τσίκο"
- Αρκαδία | Όλες οι επιλογές για το Σαββατοκύριακο! (23-24/8/2025)