Τζιούμης: "Ευελπιστούμε ότι θα προχωρήσει πλέον με γοργούς ρυθμούς το έργο στο κολυμβητήριο"
Ο Δήμαρχος μίλησε για τα έργα στο κολυμβητήριο μεταφέροντας ότι το τελευταίο διάστημα δουλευούν εκεί κάθε μέρα δέκα άτομα.
"Στόχος είναι σε 1,5 μήνα να κλείσει το κτίριο. Δεν σημαίνει αυτό ότι είναι dead line. Παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες. Καταλαβαίνουμε το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί στην πόλη και έχω ζητήσει συγνώμη. Δεν λέμε ότι δεν φταίμε εμείς και μόνο οι άλλοι. Εμείς ευελπιστούμε ότι θα προχωρήσει πλέον με γοργούς ρυθμούς.»
Ενώ σε άλλο σημείο είπε: «Σε αυτή την αίθουσα έχουμε ακούσει ότι έπεσε στα βράχια η κεντρική πλατεία, θα μείνει σκαμμένη. Τώρα, ακούσαμε ότι θα μπουν γκορτσιές στο κολυμβητήριο. Κάντε λίγη υπομονή και θα δείτε.»
Σχετικά Άρθρα
- Τατούλης για Τέμπη: "Καλούμε όλους τους πολίτες -ανεξάρτητα από κομματικές πεποιθήσεις- να βρεθούν στις συγκεντρώσεις"
- Η ΕΠΟ δικαίωσε το Λεωνίδιο για το ματς με τον Ηρακλή - Εξαφανίστηκε η απόφαση της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣ Αρκαδίας
- Συμμορία Ρομά στην Τρίπολη | Πήραν προθεσμία για να απολογηθούν την Δευτέρα
- Μάκαρης - Φαράντος: "Κατάρρευση του οδικού δικτύου της Αρκαδίας με την πρώτη κακοκαιρία – Απούσα και μη αποτελεσματική η Περιφερειακή Αρχή;"
- Παπαδημητρίου για την κυκλοφοριακή μελέτη: "Σοβαρός σχεδιασμός ή διαχείριση της στιγμής;"
6 σχόλια
-
07:53 Καλά δεν χρειάζεται να μιλάς και τη μητρική σου γλώσσα εσύ ρε ουραγκοτάνγκε. Το βλέπουμε ότι είσαι πιθήκι
-
Λίγη Ντροπή δεν πειράζει Κωτσάκη ρωτά και τον παρά η τον Δημήτρη ξέρουν αυτοί
-
AOYA OEO KOYKOYPOY KOY MAO MAO!!!
ΚΩΣΤΑ ΦTYΣE KATA TA MANTPIA TOY ΚΟΣΚΩΤΑ!!! -
ΝΑΙ ΝΑΙ ΝΑΙ
ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΣΟΥΤΣΟΥ ΑΝΗΜΕΡΑ........ -
Κάτι δεν μου αρέσει στο βλέμμα σου Κώστα
Πήγαινε να κοιταχτεις -
Ψεύτη!!!!!!!!!






