Μέλη του ΣΑΟΟ καθάρισαν και σηματοδότησαν μονοπάτια της Αρκαδίας (εικόνες)
Το τρίτο δεκαήμερο του Οκτωβρίου 2024, μέλη του Συλλόγου Αρκάδων Ορειβατών και Οικολόγων [ΣΑΟΟ], καθάρισαν, συντήρησαν και σηματοδότησαν δύο μονοπάτια του δικτύου που έχει σχεδιάσει και υλοποιεί ο Σύλλογός μας, εδώ και 15 χρόνια.
Στο πρώτο, πάνω στην μπλε διαδρομή που ενώνει την Τρίπολη με το Βαλτεσινίκο, συνολικού μήκους 75 χλμ., καθαρίστηκε το τμήμα από το διάσελο Ναβαρίνου [Λιμποβίσι] προς Ελάτη, μήκους 2,5 χλμ.
Το δεύτερο, πάνω στην προαναφερθείσα μπλε διαδρομή, [Τρίπολη – Βαλτεσινίκο], αφορούσε το τμήμα από το Ξενία Βυτίνας προς Ελάτη, μήκους 3 χλμ περίπου.
Ο Σύλλογος ευχαριστεί τους εθελοντές που συμμετείχαν στον καθαρισμό και καλεί όσους συμπολίτες ενδιαφέρονται, να βοηθήσουν σε σχετικές δράσεις.
Τηλ. επικοινωνίας [βραδινές ώρες} 2710234980 και 6974740215
και email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.


Σχετικά Άρθρα
- Κερασίτσα | Εκδηλώσεις μνήμης για τον Γρηγόρη Λαμπράκη (εικόνες - βίντεο)
- Τιμήθηκαν οι Τσέχοι πυροσβέστες που έσωσαν το Καλλιάνι Γορτυνίας από τις φωτιές του 2021! (vd)
- Νέα διοίκηση στο Σύλλογο Χραναίων - Πρόεδρος η Άντζελα Λυμπεροπούλου
- Θεατρική παράσταση από το Γυμνάσιο Τεγέας
- «Το μεγάλο μας τσίρκο» (περίπου) ....στην Τρίπολη από τη θεατρική ομάδα της Ευτοπίας






