"Τεσσάρα" στην Καστοριά και κορυφή για τη γυναικεία ομάδα του Αστέρα Τρίπολης!
Την τρίτη νίκη σε ισάριθμους αγώνες στο πρωτάθλημα Α' Εθνικής Γυναικών κατέκτησε ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ο οποίος επικράτησε με 4-1 της Καστοριάς και εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μετά από τρεις αγωνιστικές.
Τα κορίτσια του ΑΣΤΕΡΑ ήταν καλύτερα από το ξεκίνημα του αγώνα και προηγήθηκαν στο 45' με πολύ όμορφη απευθείας εκτέλεση φάουλ της Προξένου.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι κιτρινομπλέ σκόραραν με την Κωνσταντοπούλου στο 47', την Μελισσού στο 53' με εκτέλεση πέναλτι και την Γούλα στο 68'. Οι γηπεδούχες είχαν προς στιγμή μειώσει σε 1-3 με την Τζιάρα στο 54'.
Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ
Γρηγοριάδου, Τζαφέρη (46' Κωνσταντοπούλου), Μελισσού (80' Μελισσού), Rocane, Γούλα (80' Κώστα), Σαΐχ, Δρακωνάκη (46' Mendoza), Castanon, Κανέλλου, Προξένου, Μιχαήλ (65' Πίτσιου)
Σχετικά Άρθρα
- Γ' Εθνική | Νέα ήττα για τον Πανθυρεατικό - Παραμένει χωρίς πόντο στην τελευταία θέση
- Η Γεωργία Γεννιά για την απώλεια της Γεωργίας Καπόγιαννη: "Το γελαστό μας κορίτσι, τα έχω ειλικρινά χαμένα"
- Tripolis Santa Walk και φέτος στην πόλη!
- Γιορτή και γλέντι στο Ροεινό Αρκαδίας με πρωταγωνιστές το μέλι και τα καρύδια! (vd)
- Δημητσάνα | Η κάρα και τα λείψανα του Αγίου Διονυσίου του Σοφού και το αίτημα επιστροφής τους στον τόπο που συνδέθηκε με την ιστορία του






