Τένις | Στην 3η θέση Τραιφόρου και Τσουρδίνη της ΑΕΚ Τρίπολης

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ κ. Βαλασόπουλος, το ΔΣ και η προπονητική ομάδα των κ.κ. Μαστρογιαννοπούλου, Αρβανίτη και Παπαδόπουλου θα ήθελαν να συγχαρούν τις αθλήτριες του ομίλου τένις Τραιφόρου και Τσουρδίνη για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο τουρνουά του Smash Τρίπολης.
Οι αθλήτριες της ΑΕΚ Τρίπολης κατέκτησαν από κοινού την 3η θέση στο τουρνουά που έγινε στην Τρίπολη από το Smash. Μέχρι την είσοδό τους στα ημιτελικά της διοργάνωσης, όπου αποκλείστηκαν από Αγγελοπούλου και Προδρόμου (νικήτρια του open), η μεν Τραιφόρου επικράτησε των Γκίκα και Αργυροπούλου με 2-0 σετ η δε Τσουρδίνη των Καπλάνη και Παπαβασιλείου με το ίδιο σκορ , 2-0 σετ σε όλα τα παιχνίδια. Η κατηγορία που αγωνίστηκαν οι αθλήτριες της ΑΕΚ Τρίπολης ήταν αυτή των γυναικών +35.
Πολλά συγχαρητήρια για ακόμη μια φορά στις αθλήτριες του ομίλου μας και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην αγωνιστική τους προετοιμασία ενόψει της νέας αθλητικής χρονιάς.
Σχετικά Άρθρα
- Το τελευταίο αντίο στον συνταξιούχο Καπετάνιο Ιωάννη Γ. Νικολοπουλο
- Διακοπές ρεύματος την Κυριακή στη ΒΙΠΕ Τρίπολης
- "Ποιοι και γιατί ενοχλούνται από την πολιτική δράση του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στο Λεωνίδιο;"
- Φωτεινή Παπαδοπούλου | Από τον Πελασγό Μεγαλόπολης στον Άρη Θεσσαλονίκης!
- Μνημόσυνο Απανταχού Καψιωτών στον Άγιο Νικόλαο Καψια