Με τον κόσμο του στην Τρίπολη ο ΠΑΟΚ!
Ο ΠΑΟΚ ξεκινά την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Super League.
Σε αυτή την προσπάθεια, η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου θα έχει την υποστήριξη του κόσμου του, για ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι.
Πιο συγκεκριμένα, ο Δικέφαλος έχει εξασφαλίσει 1600 εισιτήρια για την αναμέτρηση της επερχόμενης Κυριακής (24/11, 19:30), και θα έχει σε ακόμα ένα παιχνίδι μακριά από την Τούμπα την ισχυρή παρουσία των οπαδών του.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τους φίλους του ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει την ερχόμενη Παρασκευή (22/11), ενώ απαγορεύτηκε η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων, ενώ άναψε «πράσινο φως» για την μεμονωμένη μετακίνηση τους, σύμφωνα με απόφαση της Ελληνικής αστυνομίας.
inpaok.com
Σχετικά Άρθρα
- Προβληματισμός στις τάξεις των αστυνομικών της Αρκαδίας μετά τις εξαγγελίες στη ΔΕΘ
- «Ρεκόρ» λουόμενων στη λίμνη Μουστού!
- Η Ύψωσις του Τιμίου Σταυρού στη Μονή Αγίου Νικολάου Καρυάς στην Κυνουρία
- Σύγχρονο και ανακαινισμένο προαύλιο του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης (vd)
- Γορτυνία | Με μεγάλη κατάνυξη η πανήγυρη της Μονής Ζωοδόχου Πηγής Δωδεκαμέτρου για το Γενέσιο της Υπεραγίας Θεοτόκου (εικόνες)






