Ισοπαλία για τις γυναίκες του Αστέρα - Παραμένουν μια ανάσα από την κορυφή!
Χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε ο εντός έδρας αγώνας του ΑΣΤΕΡΑ με αντίπαλο την ΑΕΚ για την 7η αγωνιστική της Α' Εθνικής Γυναικών.
Στο πρώτο ημίχρονο, στο 29' η Μιχαήλ δέχθηκε μαρκάρισμα μέσα στην αντίπαλη περιοχή, αλλά ο διαιτητής δεν καταλόγισε παράβαση για πέναλτι. Στο 35' χάθηκε μεγάλη ευκαιρία, όταν στο γύρισμα της Μιχαήλ η Πίτσιου πλάσαρε άστοχα. Στο δεύτερο ημίχρονο η Γρηγοριάδου κράτησε το μηδέν με δύο πολύ σημαντικές και εντυπωσιακές επεμβάσεις. Ο ΑΣΤΕΡΑΣ παρέμεινε στην δεύτερη θέση, τρεις βαθμούς μακριά από την κορυφή.
Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
Γρηγοριάδου, Mendoza, Castanon, Σαΐχ, Τζαφέρη, Καραγιάννη, Μιχαήλ, Γούλα, Rocane, Προξένου (65' Κανέλλου), Πίτσιου (73' Δρακωνάκη)
Σχετικά Άρθρα
- Ο Ανδρουλάκης διέγραψε τον Κωνσταντινόπουλο από το ΠΑΣΟΚ! (vd)
- Εκλογή συνέδρων ΠΑΣΟΚ | Όλοι οι υποψήφιοι ανά δήμο στην Αρκαδία (ΟΝΟΜΑΤΑ)!
- Ζημιές από την κακοκαιρία στη Γορτυνία | Οι αιτήσεις για αποζημιώσεις, η εναλλακτική διαδρομή για το Λιβαδάκι και η ανάγκη για γενναία χρηματοδότηση έργων!
- «Τριπολιτσά. Μαρτυρική Πόλη» | Η μελέτη του Παναγιώτη Βέμμου θα παρουσιαστεί στην Αθήνα
- Κώστας Τζιούμης: «Αναβαθμίζουμε το κοιμητήριο της Αγίας Τριάδας»






