Ο ΑΓΟΤ έγινε ... ΓΟΑΤ | Νέα εποχή με περισσότερα αθλήματα!
Δελτίο Τύπου
Καλή Χρονιά με Νέο Όνομα και Νέες Δραστηριότητες!
Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό σας ανακοινώνουμε ότι ο αγαπημένος σας σύλλογος, ο Αθλητικός Γυμναστικός Όμιλος Τρίπολης (ΑΓΟΤ), γράφει μια νέα σελίδα στην πλούσια ιστορία του! Από το 1998 μέχρι σήμερα, έχουμε καταφέρει πολλά: διακρίσεις, τίτλους, και τη δημιουργία μίας μεγάλης αθλητικής οικογένειας.
Από σήμερα, ο σύλλογός μας μετονομάζεται σε Γυμναστικός Αγωνιστικός Όμιλος Τρίπολης (ΓΑΟΤ), σηματοδοτώντας τη νέα εποχή και τη διεύρυνση μας σε περισσότερα αθλήματα!
- Ρυθμική Γυμναστική: Η βάση μας, το άθλημα που μας χάρισε τόσες επιτυχίες.
- Αισθητική Ομαδική Γυμναστική: Ένα νέο, όμορφο κεφάλαιο για όσους αγαπούν τον συνδυασμό τέχνης και αθλητισμού.
- Μπάσκετ: Για τους λάτρεις της δράσης και της ομαδικότητας στο παρκέ!
Με την ίδια αγάπη για τον αθλητισμό, στόχος μας παραμένει να εμπνέουμε και να δημιουργούμε ευκαιρίες για όλους.
Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε σε κάθε βήμα αυτού του ταξιδιού.
Ευχόμαστε σε όλους μια δημιουργική και γεμάτη επιτυχίες χρονιά!
Σχετικά Άρθρα
- 205 χρόνια Ελεύθερη Τρίπολη · Σταύρος Τσίχλης: «Συγχαρητήρια στον Δήμο Τρίπολης για τις εκδηλώσεις – Υψηλό επίπεδο και εξαιρετική αρτιότητα»
- Η ιστορική μνήμη της Άλωσης της Τριπολιτσάς ζωντάνεψε στην Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος (εικόνες)
- Έναρξη εγγραφών στην Παιδική Χορωδία του «Ορφέα» Τρίπολης
- Γκερέκου για τη Δημητσάνα: "Ένας τόπος με βαθιές ρίζες, με ιστορία, με ανθρώπους που κρατούν τον τόπο τους ζωντανό"
- Άνοιξαν για το κοινό τα υπόγεια του Δικαστικού Μεγάρου | Εκκρεμεί το αίτημα να είναι επισκέψιμα όλο το χρόνο - Η Τρίπολη να κηρυχθεί ως "πόλη μαρτυρική"






