Μπινελίκια και γιούχα στον Ράσταβατς μετά τα 5 γκολ από τον ΠΑΟΚ: «Ζητώ συγγνώμη απ’ τον κόσμο»
Αποδοκιμασίες και γιουχαΐσματα για τον Μίλαν Ράσταβατς του ΟΦΗ, ύστερα από τη συντριβή από τον ΠΑΟΚ.
Ο Μίλαν Ράσταβατς ζήτησε συγγνώμη από τον φίλαθλο κόσμο του ΟΦΗ, για την βαριά ήττα απ’ τον ΠΑΟΚ με 0-5 στο Ηράκλειο, στις δηλώσεις που έκανε στο συνδρομητικό της Cosmote.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Αρχικά πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη από τους φιλάθλους μας για τη σημερινή κακή εμφάνιση μας. ειδικά στα πρώτα δέκα λεπτά. Στη συνέχεια ενώ προσπαθήσαμε να μπούμε στο παιχνίδι, συνέβησαν πολύ δυσάρεστα για εμάς πράγματα, όπως η αποβολή από το VAR, το πέναλτι και το γκολ μας που δεν μέτρησε, οπότε ήταν πολύ δύσκολο να ανταπεξέλθουμε σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι.
Τώρα πρέπει να παραμείνουμε δυνατοί και να προετοιμαστούμε για το επόμενο ματς».
Σχετικά Άρθρα
- Οι αγρότες έκλεισαν το δρόμο στην Π.Ε.Ο Κορίνθου – Άργους, στα Δερβενάκια (vd)
- Αγρότες έκλεισαν την παλαιά εθνική οδό "Τρίπολης - Άργους" στα Αγιωργητικά - ΜΑΤ στο Στενό - Η Αστυνομία θέλει να κρατήσει ανοιχτό τον "Κωλοσούρτη"
- Μπλόκα | Ακυρώθηκαν δρομολόγια του ΚΤΕΛ Αρκαδίας από και προς την Αθήνα
- Αγροτικά μπλόκα και κλειστοί δρόμοι | Όλες οι εξελίξεις (ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ)!
- Live η διπλή συνεδρίαση στο Δημοτικό Συμβούλιο Γορτυνίας






