Μπινελίκια και γιούχα στον Ράσταβατς μετά τα 5 γκολ από τον ΠΑΟΚ: «Ζητώ συγγνώμη απ’ τον κόσμο»
Αποδοκιμασίες και γιουχαΐσματα για τον Μίλαν Ράσταβατς του ΟΦΗ, ύστερα από τη συντριβή από τον ΠΑΟΚ.
Ο Μίλαν Ράσταβατς ζήτησε συγγνώμη από τον φίλαθλο κόσμο του ΟΦΗ, για την βαριά ήττα απ’ τον ΠΑΟΚ με 0-5 στο Ηράκλειο, στις δηλώσεις που έκανε στο συνδρομητικό της Cosmote.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Αρχικά πρέπει να ζητήσουμε συγγνώμη από τους φιλάθλους μας για τη σημερινή κακή εμφάνιση μας. ειδικά στα πρώτα δέκα λεπτά. Στη συνέχεια ενώ προσπαθήσαμε να μπούμε στο παιχνίδι, συνέβησαν πολύ δυσάρεστα για εμάς πράγματα, όπως η αποβολή από το VAR, το πέναλτι και το γκολ μας που δεν μέτρησε, οπότε ήταν πολύ δύσκολο να ανταπεξέλθουμε σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι.
Τώρα πρέπει να παραμείνουμε δυνατοί και να προετοιμαστούμε για το επόμενο ματς».
Σχετικά Άρθρα
- Δημητσάνα | Παράσταση κουκλοθεάτρου και διαδραστικό εργαστήρι για σχολικές ομάδες στο Υπαίθριο Μουσείο Υδροκίνησης
- Οι επόμενοι ψεκασμοί δακοκτονίας στην Αρκαδία - Δείτε τις περιοχές! (6-7.10.2026)
- Έκκληση της οικογένειας για drones με θερμικές κάμερες στη Γορτυνία | Στην 5η ημέρα οι έρευνες για τον εξαφανισμένο Αλέξιο Κούτρο
- Τζιούμης για το Act Local: "H Τρίπολη έγινε μια μεγάλη παρέα ανθρώπων που αγαπούν τον τόπο τους"
- Μορφωτικός Σύλλογος Λεωνιδίου | Τα αποτελέσματα των εκλογών - Ποιοι εκλέγονται στη διοίκηση






