Με λουλούδια στο χέρι οι γυναίκες του Αστέρα - Νίκη μέσα στην Κρήτη!
Η ομάδα γυναικών του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ επικράτησε με 1-0 της ΑΟ ΡΕΑ σε αγώνα για την 15η αγωνιστική της Α' Εθνικής Γυναικών.
Στο πλαίσιο της Ημέρας της Γυναίκας (8/3) η γηπεδούχος τίμησε όλες τις Γυναίκες των δύο ομάδων, με τον πρόεδρο Ηρακλή Μανουκαράκη και το μέλος του Δ.Σ. Γιώργο Τσόγκα να προσφέρουν λουλούδια στις παίκτριες της ΡΕΑ και του Αστέρα Τρίπολης.
Η ομάδα μας κατάφερε να πάρει τη νίκη με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από την Μιχαήλ στο 69ο λεπτό.
Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ με τη νίκη αυτή διατηρείται στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ
Γρηγοριάδου, Rocane, Μελισσού, Τζαφέρη (55' Δρακωνάκη), Γούλα, Castanon, Κανέλλου (70' Γεωργαντζή), Σαΐχ, Πίτσιου (85' Δασκάλου), Προξένου, Μιχαήλ
Σχετικά Άρθρα
- Γιαννακούρας | Στην εκδήλωση λήξης της σχολικής χρονιάς του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Σχολείου Κοντοβάζαινας (εικόνες)
- Παράσταση Καραγκιόζη την Τρίτη στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο
- Η ομάδα βόλεϊ Κ14 του Αρκαδικού στο τουρνουά «Αγαμέμνων» (εικόνες)
- Menalon Trail | Τοποθέτηση σήμανσης σε νέο τμήμα στα Λαγκάδια (εικόνες)
- Πυροπροστασία | Ποιοι προσλήφθηκαν στον Δήμο Τρίπολης (ονόματα)
1 σχόλιο
-
Τις γυναίκες του ποδοσφαίρου τις τιμούμε τέτοια μέρα βελτιώνοντας έμπρακτα τις εργασιακές τους συνθήκες, όχι μοιράζοντας λουλουδάκια. Άντε του χρόνου και λούτρινες καρδούλες.






