4ο Ιστορικό Ράλλυ Τρίπολης με καλλιστεία αυτοκινήτων και ρεκόρ συμμετοχών | Σταθούλη: "Αυτή η διοργάνωση έδωσε ζωή στην πόλη μας" (vd)

Με καλλιστεία για τα οχήματα που συμμετείχαν στο 4ο ιστορικό ράλλυ Τρίπολης ολοκληρώηκε η πρώτη ημέρα του διήμερου αγώνα με επίκεντρο την φιλόξενη πόλη της Τρίπολης.
Η πρώτη μέρα του αγώνα ολοκληρώθηκε χτες το απόγευμα στην πλατεία Άρεως στην Τρίπολη με τους αγωνιζόμενους να έχουν διανύσει 120 χλμ και να έχουν εκτελέσει 6 ΕΔΑ.
Τα πληρώματα στάθμευσαν στην πλατεία τα οχήματα τους, καθώς εκεί κάτω από το «άγρυπνο βλέμμα» του αγάλματος του γέρου του Μοριά πραγματοποιήθηκαν όπως και πέρυσι παράλληλες εκδηλώσεις μία από τις οποίες ήταν και η διαδικασία ανάδειξης του Καλλίστου Αυτοκινήτου.
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο:
ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ
Η διήμερη δράση που έχε βάλει την Τρίπολη αυτές τις ημέρες στο επίκεντρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού διοργανώθηκε από τον Αργολικό Σύλλογο Οχημάτων Εποχής με την στήριξη του Δήμου Τρίπολης.
Η Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κα.Σταθούλη μίλησε για το 4ο Ιστορικό Ράλλυ Τρίπολης, τα χτεσινά καλλιστεία για το πιο όμοεφο όχημα, αλλά και το δεύτερο μέρος του αγώνα που ξεκίνησε σήμερα το πρωί από την πλατεία Άρεως. "Φέτος σπάσαμε ρεκόρ συμμετοχών. Χτες στην πόλη μας όλα τα μαγαζιά ήταν γεμάτα και αυτό σημαίνει πως η διοργάνωση αυτή έδωσε ζωή στην πόλη μας", τόνισε μεταξύ άλλων.
Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:
ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΦΩΤΗΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ
https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=oeAIEuzwf9s
Tags:
Ιστορικό Ράλλυ Τρίπολης,Σχετικά Άρθρα
- Το ημερολόγιο εκδηλώσεων στην Αρκαδία (ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ)
- Πυρκαγιά από κεραυνό στην περιοχή Ανεμοδούρι Μεγαλόπολης - Σβήστηκε άμεσα από την πυροσβεστική (vd)
- Πυρκαγιά ξέσπασε στην περιοχή της Μεγαλόπολης
- Ταξιδεύοντας στο Ελληνικό Τραγούδι στα Τρόπαια!
- Καρύταινα | Έκθεση ζωγραφικής με δωρεάν είσοδο στον Πύργο της Λεβένταινας!
1 σχόλιο
-
Αφού τα είπε η Σταθούλη
Έτσι θα είναι......