Οι διακρίσεις των αθλητών του Σκακιστικού Συλλόγου Τρίπολης στο τουρνουά της Μεγαλόπολης (εικόνες)
Το Σάββατο 07 Ιουνίου καλοσωρίσαμε τον νεοσύστατο Σκακιστικό Όμιλο Μεγαλόπολης στην Σκακιστική οικογένεια της Πελοποννήσου συμμετέχοντας στο πρώτο τουρνουά του ομίλου.
Ο αθλητής του ΣΣ Τρίπολης Αγγελάκης Δημήτρης κατέκτησε τη
2η θέση Γενικής κατηγορίας ενώ πολύ καλή ήταν και η εμφάνιση του Σπυρόπουλου Χρίστου με 3/5 και Βλαχάκη Βάγιας 3/5. Στην σκακιέρα των αδιαβαθμίτων έπαιξαν οι μικροί μας Ταγκλής Ίωνας και Σπυροπούλου Μαρίνα.
Ευχόμαστε από καρδιάς στον Νίκο Γονίδη και σε όλα τα μέλη του ΣΟ Μεγαλόπολης καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στο έργο τους για την προώθηση του σκακιού στην περιοχή μας.
Σχετικά Άρθρα
- Δωρεάν είσοδος για τις γυναίκες στο παιχνίδι του Αστέρα με τον Λεβαδειακό!
- "Βάλτο, αγόρι μου" | Με MVP τον Χατζόπουλο από την Τρίπολη η σπουδαία νίκη της Παναχαϊκής στο μπάσκετ! (vd)
- Προγραμματική σύμβαση για την προμελέτη επέκτασης του Νοσοκομείου Τρίπολης – 150.000 ευρώ από το Ταμείο Ανάπτυξης
- Γιορτάζει ο Ναός Αγίου Γεωργίου στο Μαυρίκι
- Σχεδιάζει επίσκεψη στην Αρκαδία ο Αλέξης Τσίπρας;






