Αστέρας AKTOR | "Αναμονή για την υπέρβαση με Σίπτσιτς, παίρνει και Αγγελίδη"
Ο Αστέρας Aktor ξεκινά την προετοιμασία του σε τρεις ημέρες και πέρα από Δημήτρη Εμμανουηλίδη δεν έχουν ανακοινώσει κάποιον άλλον παίκτη.
Εδώ και μέρες, οι κιτρινομπλέ έχουν δώσει τα χέρια με τον διεθνή Μαυροβούνιο στόπερ Νίκολα Σίπτσιτς.
Ο 30χρονος έχει συμβόλαιο με την Τενερίφη με την οποία αναμένεται να λύσει το συμβόλαιό του, μετά τον υποβιβασμό της.
Μόλις συμβει αυτό θα υπογράψει στους Αρκάδες, ενισχύοντας σημαντικά τα μετόπισθεν της ομάδας. Πρόκειται για αμυντικό υψηλού επιπέδου με 16 διεθνείς παρουσίες, όντας εν ενεργεία.
Από εκεί και πέρα, σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta, η ομάδα της Τρίπολης αναμένεται να κάνει δικό της και τον Σπύρο Αγγελίδη. Ο 20χρονος τερματοφύλακες που ανήκει στη Βέρντερ Βρέμης θα αποκτηθεί και για την πρώτη ομάδα. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ακαδημία του ΠΑΟΚ, στη συνέχεια βρέθηκε στη δεύτερη ομάδα της Βέρντερ και όλα δείχνουν ότι ο διεθνής κίπερ με την Κ21 της Ελλάδας θα επιστρέψει στην Ελλάδα.
Tags:
Αστέρας Τρίπολης AKTOR,Σχετικά Άρθρα
- 205 χρόνια Ελεύθερη Τρίπολη · Σταύρος Τσίχλης: «Συγχαρητήρια στον Δήμο Τρίπολης για τις εκδηλώσεις – Υψηλό επίπεδο και εξαιρετική αρτιότητα»
- Η ιστορική μνήμη της Άλωσης της Τριπολιτσάς ζωντάνεψε στην Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος (εικόνες)
- Έναρξη εγγραφών στην Παιδική Χορωδία του «Ορφέα» Τρίπολης
- Γκερέκου για τη Δημητσάνα: "Ένας τόπος με βαθιές ρίζες, με ιστορία, με ανθρώπους που κρατούν τον τόπο τους ζωντανό"
- Άνοιξαν για το κοινό τα υπόγεια του Δικαστικού Μεγάρου | Εκκρεμεί το αίτημα να είναι επισκέψιμα όλο το χρόνο - Η Τρίπολη να κηρυχθεί ως "πόλη μαρτυρική"






