ASTERAS AKTOR | Το επιτελείο των φυσικοθεραπευτών!

Η ΠΑΕ ASTERAS AKTOR ανακοινώνει ότι επικεφαλής του τμήματος φυσικοθεραπευτών της ομάδας μας αναλαμβάνει ο κ. Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος.
Ο κ. Διαμαντόπουλος είναι Κλινικός Φυσικοθεραπευτής απόφοιτος του τμήματος Φυσικοθεραπείας του Πανεπιστημίου Concordia του Καναδά και πιστοποιημένος εκπαιδευτής παγκοσμίως (International Instructor) στη Θεραπευτική Μέθοδο KINESIOTAPING από τον Παγκόσμιο Οργανισμό KINESIO TAPING ASSOCIATION. Στην ομάδα μας είχε εργαστεί και στο παρελθόν από το 2006 έως το 2017.
Στο τμήμα φυσικοθεραπευτών της ομάδας μας καλωσορίζουμε και τον κ. Στέφανο Γκάνια, ο οποίος σπούδασε στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας και είναι κάτοχος MSc από το Πανεπιστήμιο του Birmingham. Ο κ. Γκάνιας προστίθεται στο team, πλαισιώνοντας τους κ.κ. Γιώργο Μουστόγιαννη, Παναγιώτη Τετώρο και Γιάννη Καλασούντα.
Το τμήμα φυσικοθεραπείας του ASTERAS AKTOR θα λειτουργεί πλέον σε ανακαινισμένο και μεγαλύτερο χώρο στις εγκαταστάσεις του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", προσφέροντας επιπλέον παροχές και σύγχρονες υποδομές στους ποδοσφαιριστές μας.
Καλωσορίζουμε τον κ. Διαμαντόπουλο και τον κ. Γκάνια στην οικογένεια του ASTERAS AKTOR και ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο που συνολικά αναλαμβάνει το επιτελείο των φυσικοθεραπευτών μας.
Tags:
Αστέρας Τρίπολης AKTOR,Σχετικά Άρθρα
- Ο Κουτσούμπας, ο ΟΠΕΚΕΠΕ και το «αρχίδιον» από τον Αριστοφάνη (vd)
- Έκθεση της Μαρίας Μπακούρη στον Άγιο Πέτρο Αρκαδίας
- Έρχονται τα "διαρκείας" του Αστέρα | Tigers: "Γεμίζουμε το Γουέμπλεϊ, ήρθε η στιγμή να πάμε ένα βήμα παραπάνω"!
- Πρόσληψη προσωπικού στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας
- Γιορτάζει η Μονή Αγίου Νικολάου Καρυάς στην Κυνουρία