Διακρίσεις για τον Όμιλο Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στο Ε3 U10 στο Άργος
Θριαμβευτική εμφάνιση για τον Όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στο Ε3 u10 στα αγόρια στο Άργος!
Η διοίκηση της ΑΕΚ Τρίπολης, με τον Πρόεδρο κ. Βαλασόπουλο στο τιμόνι, και το έμπειρο προπονητικό επιτελείο των κ.κ. Μαστρογιαννοπούλου, Αρβανίτη και Παπαδόπουλου, εκφράζουν την περηφάνια τους για την αθλητική πρόοδο και τη συνέπεια των παιδιών.
Η δυναμική παρουσία του Ομίλου μας συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό, αποδεικνύοντας στην πράξη την εξαιρετική δουλειά που γίνεται καθημερινά στις εγκαταστάσεις του. Στο πρόσφατο τουρνουά Ε3, που φιλοξενήθηκε στο Athlisis Tennis Club στην Αργολίδα, οι μικροί αθλητές μας έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και ανταμείφθηκαν με σημαντικές διακρίσεις.
Στο κυρίως ταμπλό, ο Τριανταφύλλου Θάνος ξεχώρισε με το δυναμικό του παιχνίδι και την ψυχραιμία του σε κρίσιμα σημεία, κατακτώντας την 1η θέση αήττητος, χωρίς να χάσει σετ σε όλη τη διάρκεια των αγώνων. Η απόδοσή του ήταν για ακόμη μια φορά εντυπωσιακή. Ο Θάνος επικράτησε του Καστραντά (ΑΕΚ Τρίπολης) με 2-0 σετ του Σκάρου (ΑΕΤΟΙ Κορινθίας) με το ίδιο σκορ (2-0 σετ) και στον τελικό του Σκλήρη (ΑΕΤΟΙ Κορινθίας) επίσης με 2-0 σετ, κατακτώντας την 1η θέση του τουρνουά.
Στην παράλληλη διοργάνωση του consolation draw, η ομάδα μας είχε επίσης λόγους να χαμογελά. Ο Τριανταφύλλου Γιώργος ανέβηκε στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, κερδίζοντας την 1η θέση, ενώ ο Σούντας Σταύρος πάλεψε σκληρά και κατέκτησε την 3η θέση, αποδεικνύοντας το υψηλό επίπεδο της νέας γενιάς του συλλόγου.
Με τόση αγάπη για το άθλημα, πείσμα και σωστή καθοδήγηση, το μέλλον του τένις στην περιοχή μας φαίνεται πιο ελπιδοφόρο από ποτέ!
Πολλά μπράβο στους αθλητές και τις οικογένειές τους για τη στήριξη και τις θυσίες τους! Ευχόμαστε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες και μοναδικές στιγμές στα γήπεδα!
Σχετικά Άρθρα
- Γιώργος Καπλάνης: 'Η στήριξη στους ανέργους δεν είναι ένα απρόσωπο δελτίο τύπου. Είναι πράξη"
- Σύλλογος Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Αρκαδίας | Κάλεσμα για την κινητοποίηση της Κυριακής στην Τρίπολη
- Κώστας Τζιούμης: «Απόλυτη δικαίωση για τον Δήμο Τρίπολης – Ο Ανδριάντας του Κολοκοτρώνη θα συντηρηθεί και θα επιστρέψει στη θέση του»
- Περιφερειακό Επιμελητηριακό Συμβούλιο | Παρέμβαση για τις επιπτώσεις των εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και προτάσεις στήριξης της επιχειρηματικότητας
- Κωνσταντινόπουλος: "Το κόμμα Τσίπρα θα είναι δεύτερο ή τρίτο στην Αρκαδία - Θα τηλεφωνήσω να ευχηθώ τον Βαγγέλη Γιαννακούρα"!






