Στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος πόλο γυναικών 2025 η Ελλάδα

Και τώρα τελικός: Η Εθνική Ομάδα πόλο γυναικών συνέτριψε 14 – 10 τις ΗΠΑ και βλέπει… χρυσό!
Με οδηγό την άμυνά της και την εξαιρετική Σταματοπούλου στο τέρμα, τη Δευτέρα (21/7) η Ελλάδα νίκησε με 14-10 τις ΗΠΑ και προκρίθηκε στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος πόλο γυναικών 2025, που γίνεται στη Σιγκαπούρη.
Ο τελικός της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (23/7, 16:35) και σε αυτόν η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει είτε την Ισπανία είτε την Ουγγαρία – ο μεταξύ τους ημιτελικός διεξάγεται στις 16:35.
Υπενθυμίζεται ότι η Εθνική Ομάδα πόλο γυναικών είχε φτάσει στην κορυφή του κόσμου και στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2011, που είχε γίνει στη Σανγκάη, όταν τότε είχε νικήσει στον τελικό την οικοδέσποινα Κίνα με 8-9.
Σχετικά Άρθρα
- Η συγκέντρωση για τα Τέμπη στην Τρίπολη (εικόνες - βίντεο)
- "Όχι στο 13ωρο και τα ευέλικτα ωράρια" | Θα γίνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Τρίπολη!
- Οι ανακοινώσεις Μητσοτάκη στη ΔΕΘ | Μειώνονται για όλους οι φορολογικοί συντελεστές, το 2027 καταργείται η Προσωπική Διαφορά για τους συνταξιούχους
- Το Εργατικό Κέντρο Αρκαδίας στο μεγάλο συλλαλητήριο της ΔΕΘ! (εικόνες)
- Στην παρέλαση της Άλωσης θα συμμετέχει ο Αναβιωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αρκαδίας «Η Τριπολιτσά»