Σεμινάριο πρώτων βοηθειών Καρδιοπνευμονικης Αναζωογόνησης για το προσωπικό της ομάδας του Αστέρα AKTOR (εικόνες)
Ανακοίνωση
Στο πλαίσιο των ενημερωτικών δραστηριοτήτων του ASTERAS AKTOR και της ιατρικής ομάδας, με την υπευθυνότητα του ιατρού του συλλόγου, κ. Στέργιου Καρακίτσιου διοργανώθηκε για το προσωπικό της ομάδας σεμινάριο πρώτων βοηθειών Καρδιοπνευμονικης Αναζωογόνησης στις εγκαταστάσεις του γηπέδου.
Ευχαριστούμε θερμά την εκπαιδευτική ομάδας του ΕΚΑΒ, την ιατρό αναισθησιολόγο, κ. Ελένη Εξερτζόγλου και τους διασώστες, κ. Γαβριήλ Κομπότη, κ. Παύλο Μπανάκο και κ. Απόστολο Σωτηρόπουλο για την εποικοδομητική εκπαίδευση προς το προσωπικό της ομάδας μας.
Tags:
Αστέρας Τρίπολης AKTOR,Σχετικά Άρθρα
- Η εμβληματική Ανάβαση Αχλαδοκάμπου έρχεται τον Οκτώβριο!
- Κουρά Μοναχού από τον Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας στη Μονή Παναγίας Γοργοεπηκόου Νεστάνης (εικόνες)
- «Φροντίζουμε μαζί» ένα διήμερο αφιέρωμα για την Παγκόσμια Ημέρα Νόσου Alzheimer’s και την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας
- Εκλογές στην Αδελφότητα Δημητσανιτών
- Οι επόμενοι ψεκασμοί δακοκτονίας στην Αρκαδία - Δείτε τις περιοχές! (29.9.2026)






