Αστέρας AKTOR | Επαγγελματικό συμβόλαιο για τον Παναγιώτη Μανταζέλη
Ο ποδοσφαιριστής των Ακαδημιών του ASTERAS AKTOR, Παναγιώτης Μανταζέλης υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα μας.
Ακόμη ένα παιδί των Τμημάτων Υποδομής υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα μας. Ο Παναγιώτης Μανταζέλης, ο οποίος ήρθε στον ASTERAS AKTOR το 2021 σε ηλικία μόλις 13 ετών, γίνεται επαγγελματίας και αποκτά την ευκαιρία για ποδοσφαιρική καριέρα. Ο Παναγιώτης γεννήθηκε στην Δράμα στις 2 Οκτωβρίου 2008 και αγωνίζεται ως μέσος.
Στην ομάδα μας, προτού κλείσει τα 17 του χρόνια, έχει ήδη αγωνιστεί σε όλες τις ομάδες των Τμημάτων Υποδομής, Κ15, Κ17 και Κ19. Επίσης, έχει αγωνιστεί στην Εθνική ομάδα της Ελλάδας Κ15, Κ17 και Κ19.
Παναγιώτη συγχαρητήρια, ευχόμαστε μία καριέρα με υγεία και πολλές επιτυχίες.

Σχετικά Άρθρα
- 12ο Πανελλήνιο Χορωδιακό Φεστιβάλ του Πανός από τη Χορωδία Τρίπολης
- Γιορτή Καρυδιού 2026 στα Μαγούλιανα!
- Με 600 συμμετοχές και μεγάλη επιτυχία το 1ο Vytina Forest Trail – Η Γορτυνία στο επίκεντρο του ορεινού αθλητισμού (εικόνες)
- Δράση ενημέρωσης στην Τρίπολη για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου
- Νέα ερώτηση Βελόπουλου για τα προβλήματα στο Πετροβούνι Μεγαλόπολης






