Απαγορεύθηκε η οργανωμένη μετακίνηση φίλων του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη
«Από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με Απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας (Π.Α.Ε ΠΑΟΚ), κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 5ης αγωνιστικής, της Super League 1, αγωνιστικής περιόδου 2025-2026, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 28/9/2025 και ώρα 20:30 στο γήπεδο “ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ”, στην Τρίπολη, για λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».
Σχετικά Άρθρα
- Δεκαπέντε χρόνια αναμονής | Στο ίδιο έργο θεατές - Πότε θα ξεκινήσει επιτέλους η επισκευή της εκκλησίας των Αγίων Αποστόλων στον Άγιο Πέτρο;
- Χριστογιαννόπουλος: "Σοβαρευτείτε - Αν ψηφιζόταν ομόφωνα ο Πρόεδρος, θα προχωρούσε το Πάρκο στο Ψαθί ή θα άνοιγαν θέσεις εργασίας στην περιοχή;"
- Αγώνας δρόμου και εκδήλωση μνήμης για τους "33" που έχασαν τη ζωή τους στους χώρους της ΔΕΗ Μεγαλόπολης
- Παπασταύρου από την Τρίπολη: «Η απρόσκοπτη, προσιτή, ασφαλής πρόσβαση κάθε Έλληνα πολίτη στο νερό είναι αδιαπραγμάτευτη εθνική προτεραιότητα»
- Βλάσης: "Η Τρίπολη βρίσκεται για ακόμη μία φορά στο επίκεντρο των εξελίξεων!"






