Ο Όμιλος Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης υποδέχτηκε το 9ο Δημοτικό Σχολείο Τρίπολης!

Στο πλαίσιο του εορτασμού της Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού 2025, οι μαθητές του 9ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Τρίπολης (ΔΑΚ), όπου δραστηριοποιείται ο Όμιλος Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης.
Η επίσκεψη μετατράπηκε σε μια ξεχωριστή αθλητική εμπειρία, καθώς οι μικροί μαθητές είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τον μαγικό κόσμο της αντισφαίρισης, μέσα από παιχνίδια, ασκήσεις και διασκεδαστικές δραστηριότητες διάρκειας άνω των δύο ωρών! Με τη βοήθεια των προπονητών του Ομίλου, τα παιδιά έπιασαν για πρώτη φορά τη ρακέτα, έμαθαν βασικές κινήσεις του αθλήματος και –το πιο σημαντικό– έπαιξαν, συνεργάστηκαν και χάρηκαν τη χαρά της συμμετοχής και της κίνησης.
Ο Όμιλος Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στηρίζει ενεργά την προσπάθεια διάδοσης του αθλητικού πνεύματος στα σχολεία και συνεχίζει δυναμικά τις δράσεις του, καθώς η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού για εμάς δεν διαρκεί μία μέρα, αλλά… πολλές!
Ήδη, πολλά δημοτικά σχολεία και παιδικοί σταθμοί έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να επισκεφθούν τις δημοτικές αθλητικές εγκαταστάσεις, ώστε να γνωρίσουν το άθλημα του τένις και να βιώσουν τη χαρά της άθλησης μέσα από το παιχνίδι.
Ευχαριστούμε θερμά τον Διευθυντή και τους εκπαιδευτικούς του 9ου Δημοτικού Σχολείου Τρίπολης για τη συνεργασία και τη συμμετοχή τους, καθώς και τους μικρούς μας φίλους για τον ενθουσιασμό και το χαμόγελό τους!
Η αγάπη για τον αθλητισμό ξεκινά από νωρίς – και το τένις είναι ο πιο όμορφος τρόπος να τη ζήσεις!
Σχετικά Άρθρα
- Τα περαστικά του Αστέρα στην Παναγιώτα Βλασιάδου
- Εκμίσθωση του κυλικείου του σχολικού συγκροτήματος Γυμνασίου και Λυκείου Τεγέας
- Το ημερολόγιο εκδηλώσεων στην Αρκαδία (ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ)
- Τα φωτογραφικά "κλικ" από την πρώτη προπόνηση του Coleman στον Αστέρα Aktor!
- Μόνο οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας στο ματς του Αστέρα Β' με τη Νίκη Βόλου στην Τρίπολη!