Εύκολα η Ζάκυνθος τον Ερμή Μελιγούς (1-4)
Η Ζάκυνθος πανηγύρισε την εκτός έδρας νίκη με 4-1 επί του Ερμή Μελιγούς για την 6η αγωνιστική του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.
Οι παίκτες του Ηλία Φυντάνη μπήκαν δυνατά στο ματς και με τον Γκιουρτζίδη σκόρερ στο 4′ έκαναν το 1-0.
Όμως οι Αρκάδες κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Αντωνάκα στο 40′. Στο 56′ ο Ντάνιελ Γουσέτης με το τρίτο του φετινό τέρμα έκανε το 2-1.
Στο 63′ ο Σάββας Γκιουρτζίδης σκόραρε για δεύτερη φορά δίνοντας προβάδισμα ασφαλείας με 3-1 στη Ζάκυνθο, που έδωσε διαστάσεις στην επικράτηση της, με τον Κέρι στο 76′.
taklin.gr
Tags:
Ερμής Μελιγούς,Σχετικά Άρθρα
- Κοσμάς | "O δημόσιος δασικός δρόμος, που οδηγεί σε βοσκοτόπια και χωράφια είναι κλειστός για τους πολίτες και ανοιχτός μόνο για τα οχήματα της εταιρείας"
- Νέος επιστημονικά υπεύθυνος στο Κέντρο Υγείας Τροπαίων ο Νίκος Κακούρας
- Συγκινητική η χριστουγεννιάτικη εορτή του Γυμνάσιου και Λυκείου Τροπαίων (εικόνες)
- Μια συγκινητική Χριστουγεννιάτικη γιορτή στην Κοντοβάζαινα (εικόνες)
- Τρόπαια | Μια μεγάλη αγκαλιά στη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου - Χαμόγελα στην σχολική εορτή του Νηπιαγωγείου και Δημοτικού (vd)






