Πρώτη νίκη για τον Αρκαδικό στην Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ
Την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε η ομάδα του Αρκαδικού, επικρατώντας εκτός έδρας του Α.Σ. Σπάρτης «Ο Αθλέων» με σκορ 53-61.
Η αναμέτρηση ήταν ιδιαίτερα ισορροπημένη στα τρία πρώτα δεκάλεπτα, με καμία από τις δύο ομάδες να μην μπορεί να αποκτήσει διαφορά ασφαλείας. Ωστόσο, στο δεύτερο μισό του αγώνα, οι παίκτες του coach Γεωργακόπουλου ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους στην άμυνα, περιορίζοντας τους αντιπάλους στους μόλις 15 πόντους.
Με συγκέντρωση και ενέργεια στο τέταρτο δεκάλεπτο, η ομάδα μας πήρε τα ηνία του παιχνιδιού και έφτασε δίκαια στην πρώτη της νίκη για τη φετινή σεζόν.
Τα δεκάλεπτα
19-17 , 38-36 , 45-43, 53-61
Αρκαδικός : (Γεωργακόπουλος) Ματθαιόπουλος, Δασκαλάκης 3, Σωτηρόπουλος 8, Νικολόπουλος 2, Λέντζος , Μιαούλης 11 , Κάτρης , Γεωργακόπουλος , Καρλής 12 , Πετρής, Βέης , Ναστόπουλος 25
Tags:
Αρκαδικός,Σχετικά Άρθρα
- Η γιορτή για την 28η Οκτωβρίου στα σχολεία των Τροπαίων (vd)
- 10ος Τσακώνικος Αγώνας Δρόμου – Το Λεωνίδιο έτρεξε με καρδιά και παράδοση
- Νέα έργα από τον δήμο Τρίπολης | Τζιούμης: «Βασική προτεραιότητα η βελτίωση των αγροτικών δρόμων και των υποδομών στα χωριά μας» (εικόνες)
- Στην Τρίπολη η γενική συνέλευση της ΠΕΔ Πελοποννήσου - Το αναλυτικό πρόγραμμα
- Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ | Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής - Νίκη μόνο για τον Αρκαδικό





