Ο Αστέρας κρατούσε τη νίκη ως το 88ο λεπτό - Ισοπαλία με Παναιτωλικό στην Τρίπολη
Ο Αστέρας δεν κατάφερε να κερδίσει τον Παναιτωλικό στο γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης". Το τελικό αποτελέλσαμα ήταν 1-1.
Η μεγάλη φάση ήταν στο 9ο λεπτό. Μετά από έλεγχο της φάσης από το VAR, ο Ενκολόλο ανέλαβε την εσχάτη των ποινών που κέρδισε ο ίδιος μετά από μαρκάρισμα του Σιλά, αλλά ο γκολκίπερ των Αρκάδων έκανε εντυπωσιακή διπλή επέμβαση, σταματώντας τον δεξί εξτρέμ των φιλοξενούμενων.
Η υπεροχή των γηπεδούχων μετουσιώθηκε στο 32' με τον Κετού να βρίσκει το πρώτο του γκολ στη Super League. Μετά από λάθος πάσα του Μπουχαλάκη στη μεσαία γραμμή, η μπάλα έφτασε στον Γιαμπλόνσκι ο οποίος βρήκε τον αριστερό εξτρέμ των Αρκάδων και εκείνος με ένα αριστοτεχνικό τελείωμα νίκησε τον Τσάβες για το 1-0, στέλνοντας την στη δεξιά κάτω γωνία του.
Στο 86' ο Παναιτωλικός έφερε το παιχνίδι στα ίσια, με τον Αγκίρε να παίρνει την κεφαλιά μέσα από τη μεγάλη περιοχή μετά και τη σέντρα του Μανρίκε και να κάνει το 1-1, με τη φάση να ελέγχεται από το VAR και τελικώς το τέρμα να μετράει κανονικά στο 88'.
Tags:
Αστέρας Τρίπολης AKTOR,Σχετικά Άρθρα
- Δήμος Βόρειας Κυνουρίας | Καθορισμός χώρου απόθεσης προϊόντων καθαρισμού οικοπέδων και ωράριο λειτουργίας
- Λαγκάδια | Ο δρόμος κλειστός – το πρόβλημα μπροστά μας, η “λύση” αλλού
- Ο απολογισμός του ΑΣ Λεωνιδίου
- Την Κυριακή ο εορτασμός της 205ης επετείου προσκυνήματος του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη στην Παναγιά στο Χρυσοβίτσι
- Γορτυνία | Σοβαρή καταγγελία για ρύπανση με βοθρολύματα στον Μυλάοντα ποταμό (vd)






