Ποδοσφαιριστές του Αστέρα διέκοψαν την προπόνηση της γυναικείας ομάδας και πρόσφεραν τριαντάφυλλα! (vd)
Ο ASTERAS AKTOR τιμάει με ιδιαίτερο τρόπο τη Διεθνή Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 25 Νοεμβρίου. Σε μια όμορφη, αλλά και δυνατά συμβολική στιγμή, ποδοσφαιριστές της πρώτης και της Β’ Ομάδας διέκοψαν την προπόνηση της γυναικείας ομάδας και πρόσφεραν τριαντάφυλλα στις ποδοσφαιρίστριες του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.
Η κίνηση αυτή, απλή αλλά βαθιά ουσιαστική, έστειλε το μήνυμα πως ο σεβασμός, η ισότητα και η αλληλεγγύη δεν είναι απλώς λέξεις, αλλά στάση ζωής.
Με ενωμένη φωνή, ΣΠΑΜΕ ΤΗ ΣΙΩΠΗ και στεκόμαστε δίπλα σε κάθε γυναίκα που έχει ανάγκη στήριξης και προστασίας. Γιατί η βία δεν έχει θέση ούτε στα γήπεδα, ούτε στην κοινωνία μας.
Σχετικά Άρθρα
- Το ημερολόγιο εκδηλώσεων στην Αρκαδία (ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ)
- Στο Άστρος το 21ο Σκακιστικό Τουρνουά Ράπιντ (εικόνες)
- "Έφυγε" ο πατέρας της Μαρίας Πατερνά - Συλλυπητήρια από τον Αστέρα
- Κολοκοτρώνειος Δρόμος με ιστορία από το 1991 μέχρι σήμερα! (εικόνες)
- Ποδηλασία | Χάλκινο ο Ελευθέριος Μπράτσος του Ποδηλατικού Ομίλου Τρίπολης (εικόνες)






