Μεγάλη νίκη για τη Μικτή Γυναικών Κ15 της ΕΠΣ Αρκαδίας
Η Μικτή Γυναικών Κ15 της ΕΠΣ Αρκαδίας νίκησε την ΕΠΣ Αχαίας 2-0. Τα δύο γκολ πέτυχε η Νικολέτα Τζουμερκιώτη.
Ο Δημήτρης Ελευθεριάδης έγραψε ... "Ευχαριστώ τον Πρόεδρο της Ε.Π.Σ Αρκαδίας κ. Γεωργόπουλο για την εμπιστοσύνη του. Αποτελεί τιμή η ανάθεση της καθοδήγησης του τμήματος Κ15 Γυναικών της Μικτής Αρκαδίας στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα. Ξεκινήσαμε με επιτυχία σήμερα στην Τρίπολη απέναντι σε άξιο και δυνατό αντίπαλο όπως είναι η ομάδα της Αχαΐας. Συγχαρητήρια στα κορίτσια μας ήταν εκπληκτική η προσπάθεια τους.
Με την ευκαιρία θέλω να εκφράσω ξεχωριστά το θαυμασμό μου για τις μικρές μας της Κ17 του Αστέρα Τρίπολης που αγωνίζονται αρκετές από αυτές σε τρεις επίσημες διοργανώσεις αν προσθέσουμε και την ομάδα futsal του Μινώταυρου στο Women's futsal league - αποτελούν τη βάση κι αυτής της προσπάθειας.
Υπέροχη χρονιά με πολλά παιχνίδια χαρά και εκπαίδευση.
Υπερήφανος προπονητής τους - καμαρώνουμε για εσάς."
Σχετικά Άρθρα
- ΚΛΕΙΣΤΟΣ ο Δήμος Γορτυνίας την Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2025
- Αγρότες και μελισσοκόμοι της Αρκαδίας αποκλείστηκαν άδικα από τις πληρωμές του Μέτρου 23
- Το αγωνιστικό πρόγραμμα για τις ομάδες του Αστέρα Τρίπολης! (13-14/12/2025)
- Θετική γνωμοδότηση για τα έργα αντιπλημμυρικής προστασίας στη Μαντινεία
- Ανοιχτά παραμένουν τα διόδια Νεστάνης - Κινητικότητα αγροτών για αποκλεισμό, ισχυρές δυνάμεις της ΕΛΑΣ στο σημείο! (vd)






