Όμιλος τένις ΑΕΚ Τρίπολης : Όταν ο αθλητισμός συναντά την κοινωνική ευθύνη " Η Αγκαλιά"
A December to Remember 2025
Το Τμήμα Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης ολοκλήρωσε με επιτυχία μία ακόμα ουσιαστική κοινωνική πρωτοβουλία, στο πλαίσιο του εορταστικού προγράμματος “A December to Remember”, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι ο ρόλος ενός αθλητικού συλλόγου δεν περιορίζεται εντός των γηπέδων.
Σε συνεργασία με τη Μεταφορική Εταιρεία Αποστολόπουλος Ε.Ε., την οποία ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Βαλασόπουλος και ο Διευθυντής του τμήματος τένις κ. Παπαδόπουλος ευχαριστούν θερμότατα, υλοποιήθηκε με απόλυτη συνέπεια και επαγγελματισμό η συγκέντρωση και μεταφορά ειδών πρώτης ανάγκης προς τον φορέα «Η Αγκαλιά», προσφέροντας ουσιαστική υποστήριξη σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη, ιδιαίτερα σε αυτή τη χρονική περίοδο.
Η συμβολή της εταιρείας Αποστολόπουλος Ε.Ε. υπήρξε καταλυτική. Η άμεση ανταπόκριση, η άψογη οργάνωση και η ανθρώπινη προσέγγιση της συνεργασίας ανέδειξαν το πραγματικό νόημα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και επιβεβαίωσαν ότι τέτοιες συνέργειες μπορούν να παράγουν μετρήσιμο κοινωνικό αποτέλεσμα.
Το Τμήμα Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσοι στήριξαν αυτή την πρωτοβουλία — μέλη, γονείς, αθλητές, επαγγελματίες και φίλους του Ομίλου — οι οποίοι ανταποκρίθηκαν με συνέπεια και ευαισθησία στο κάλεσμα μαζεύοντας στο σύνολο, όχι μία, ούτε δύο αλλά πέντε παλέτες απο τα συγκεκριμένα αγαθά που ζητήθηκαν.
Η συγκεκριμένη δράση αποτελεί μέρος ενός ευρύτερου σχεδιασμού, όπου ο αθλητισμός λειτουργεί ως μοχλός προσφοράς, παιδείας και κοινωνικής συνοχής. Για τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, ο Δεκέμβριος δεν είναι απλώς εορταστικός· είναι μήνας ουσίας, συνεργασίας και ευθύνης.
Η πρωτοβουλία αυτή ολοκληρώθηκε, αλλά το μήνυμα παραμένει ξεκάθαρο: η αλληλεγγύη δεν έχει ημερολόγιο.
Σχετικά Άρθρα
- Πλακιάς σε Άδωνι: "Αν τα βρούμε με την Καρυστιανού, θα γίνετε ξανά τηλεβιβλιοπώλης"
- Το ψήφισμα του Παναρκαδικού Νοσοκομείου για την απώλεια του Κωνσταντίνου Μπουρνάκη
- "Ναι" από το Δημοτικό Συμβούλιο για Εθελοντικό Κλιμάκιο στα Τρόπαια Γορτυνίας
- Κοσμάς | "O δημόσιος δασικός δρόμος, που οδηγεί σε βοσκοτόπια και χωράφια είναι κλειστός για τους πολίτες και ανοιχτός μόνο για τα οχήματα της εταιρείας"
- Νέος επιστημονικά υπεύθυνος στο Κέντρο Υγείας Τροπαίων ο Νίκος Κακούρας






