Όταν ο Άγιος Βασίλης και το Ξωτικό έπαιξαν τένις στην ΑΕΚ Τρίπολης (vd)
Φέτος, τα Χριστούγεννα στον Όμιλο Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης είχαν κάτι παραπάνω από δώρα. Είχαν παραμύθι, παιχνίδι και τα πρώτα “χτυπήματα” μιας νέας τενιστικής ιστορίας.
Ο Άγιος Βασίλης δεν ήρθε μόνος του. Μαζί του κατέφθασε και το σκανταλιάρικο Ξωτικό, γεμάτο ενέργεια, χαμόγελα και εκπλήξεις, για να συναντήσουν τα πιο μικρά μας αστέρια: τα παιδάκια του Baby Tennis και του Mini Tennis.
Σε ένα καθαρά γιορτινό και παιχνιδιάρικο κλίμα, τα παιδιά έκαναν τα πρώτα τους παιχνίδια στο εσωτερικό τουρνουά Touch Tennis by Intercars. Για πολλά από αυτά, ήταν η πρώτη τους επαφή με την έννοια του τουρνουά — όχι με άγχος, αλλά με γέλιο, φαντασία και ενθουσιασμό. Οι μικροί μας παίχτες παρέλαβαν τα Χριστουγεννιάτικα δώρα τους by intercars και έπαιξαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους. Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον κ. Κολοβό και την Intercars που γέμισαν τα μικρά μας παιδιά με χαρά και ελπίδα !!!
Τα γήπεδα γέμισαν φωνές, μπάλες που κυλούσαν παντού, αγκαλιές, και στιγμές που δεν μετριούνται σε πόντους, αλλά σε χαμόγελα. Η μαγεία αυτής της ημέρας αποτυπώθηκε για ακόμη μία φορά σε εικόνα και συναίσθημα μέσα από τον φακό του Royal Weddings, μια προσφορά καρδιάς από τον κ. Σνίτκο και τον κ. Έξαρχο, οι οποίοι στέκονται σταθερά δίπλα στον Όμιλο Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης σε κάθε σημαντική του δράση.
Το φετινό χριστουγεννιάτικο μήνυμα της ΑΕΚ Τρίπολης είναι απλό:
- το τένις μπορεί να είναι παιχνίδι,
- μπορεί να είναι μάθημα,
- αλλά πάνω απ’ όλα μπορεί να είναι μαγεία.
Ο Άγιος Βασίλης και το Ξωτικό έφυγαν χαρούμενοι, με την υπόσχεση ότι θα επιστρέψουν… γιατί στον Όμιλο Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, τα παιδιά κρατούν πάντα ζωντανό το πνεύμα των Χριστουγέννων.
Σχετικά Άρθρα
- Εξετάσεις Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης αποφοίτων Ι.Ε.Κ.
- Τα συγχαρητήρια της ΑΕΚ Τρίπολης στον Αστέρα - "Δίκαιη και άξια παραμονή"
- Η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος τίμησε Γατσόπουλο, Παναγόπουλο και Αναστόπουλο
- Tigers: "Δεν πανηγυρίζουμε για την 3η απ' το τέλος θέση στο πρωτάθλημα - Η ομάδα να πρωταγωνιστήσει ξανά και να λειτουργήσει σοβαρά"
- Επίκαιρη ερώτηση από το ΚΚΕ | "Πλήρης κάλυψη των πληγέντων αγροτών της Πελοποννήσου από τον πρόσφατο καταστροφικό παγετό"






