Η κακοκαιρία προκάλεσε νέα προβλήματα με τα νερά να πέφτουν από τη στέγη του "κλειστού" στο ΔΑΚ Τρίπολης
Οι αντίξοες καιρικές συνθήκες και η συνεχής βροχόπτωση των τελευταίων δύο ημερών, δυστυχώς προκάλεσαν για ακόμη μία φορά προβλήματα στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης. Με τα προβλήματα στεγανότητας της στέγης να παραμένουν, το απόγευμα του Σαββάτου (10/01) μετ’ εμποδίων διεξήχθη η αναμέτρηση για την Α2 τοπική κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, μεταξύ του ΓΑΟ Τρίπολης και του ΑΣ Απόλλωνα Καλαμάτας.
Σύμφωνα με φωτογραφίες που εστάλησαν ηλεκτρονικά στη ΔΡΤ και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κατά την άφιξη των διαιτητών στο κλειστό γυμναστήριο διαπιστώθηκε ότι ο αγωνιστικός χώρος είχε νερό σε διάφορα σημεία του αγωνιστικού χώρου, το οποίο προέρχονταν από την οροφή.
Μετά από συνεννόηση που είχαν οι διαιτητές με τους εκπροσώπους των δύο ομάδων αποφασίστηκε τελικά από κοινού να διεξαχθεί ο αγώνας με δική τους ευθύνη. Το ματς ξεκίνησε περίπου 30 λεπτά μετά την προγραμματισμένη ώρα έναρξης του, μέχρι να σκουπιστεί ο αγωνιστικός χώρος.
Το συγκεκριμένο γεγονός σύμφωνα με πληροφορίες έχει καταγραφεί από τους διαιτητές στο φύλλο αγώνος της αναμέτρησης.
Σχετικά Άρθρα
- Λογοδοσία | Στο 90% τα έργα σε Πνευματικό Κέντρο και Κλειστό στο ΔΑΚ - Έτοιμο τους πρώτους μήνες του 2026 το κολυμβητήριο
- Τζιούμης: "Αν αποδειχθεί ότι οι καταγγελίες για την υπόθεση του ανδριάντα ήταν ψευδείς, θα κινηθώ εναντίον αυτών των πολιτών"
- Ερώτηση Γεωργακόπουλου και απάντηση Σταθούλη για την αλλαγή κερκίδας στο γήπεδο Φιλικών
- Τζιούμης: "Η ενημέρωση είναι ότι από τον Μάιο θα λειτουργήσει κανονικά το 11ο Σύνταγμα Πεζικού"
- Η Δημόσια ΣΑΕΚ Στεμνίτσας στην 38η Athens International Jewellery Show
10 σχόλια
-
Ο Ερωτίλος τι λέει για το θέμα του κλειστού
-
Τον Μούσχαρο και τα μάτια σας εκεί στην Λαγοπάτη.
-
Η Τέντα εξοφλήθηκε;
-
θα τα φτιάξει όλα η αντιδήμαρχος αθλητισμού που μόνο για φωτογραφίες είναι
-
ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΝΤΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;
-
Ντροπη και μονο ντροπη.Ποιος θα φταιει αραγε??Παντως οχι η δημοτικη αρχη!!!
-
20:44 Μαζί θα τα φτιάξει με σένα το βόϊδαρο
-
Θα τα φτιάξει όλα τώρα ο Μούσχαρος.
-
Που πάνε τα λεφτά; Έλα μου ντε! Απορίας άξιον!!!!
-
Που πάνε τα λεφτά ρε παιδιά??
Στέγες σταζουνε, δρόμοι σπασμένοι,έργα ημιτελή
Που πάνε τα λεφτά?????






