Νίκη με καλή εμφάνιση για τον Πελασγό Μεγαλόπολης
Το Σάββατο 4/4/2026 στο κλειστό γυμναστήριο της Μεγαλόπολης το ανδρικό τμήμα του ΠΕΛΑΣΓΟΥ αγωνίστηκε με τον Α.Σ. ΑΘΛΕΩΝ Σπάρτης στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.
Ένας ιδιαίτερος αγώνας στην προσπάθεια των αθλητών για το καλύτερο πλασάρισμα στην βαθμολογία καθώς με τις πολλές αναβολές που υπάρχουν κανένας δεν μπορεί να κάνει σίγουρη πρόβλεψη.
Οι αθλητές του ΠΕΛΑΣΓΟΥ ήταν σοβαροί από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο δίνοντας τον καλύτερο εαυτό τους ,έπαιξαν καταπληκτικά στην άμυνα και περιόρισαν την ομάδα της Σπάρτης σε μόλις 39 πόντους ενώ και στην επίθεση ήταν θετικοί ακολουθώντας το πλάνο του coach .
Το τελικό 64-39 έδωσε μια βαθμολογική ανάσα έφερε το 1-1 με τον ΑΘΛΕΩΝ και τώρα όλοι στον σύλλογο περιμένουν τα αναβληθέντα παιχνίδια πριν την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου.
Δεκάλεπτα: 14-10 / 30-19 / 43-28 / 64-39 .
ΠΕΛΑΣΓΟΣ Μεγαλόπολης : (Γιαννόπουλος- Μανιάτη): Αναστασόπουλος - Αργυρόπουλος - Τόμπρος - Στρίγγλης-Δρακόπουλος- Μερζιώτης - Κωτσόπουλος - Μαντάς- Γιαννόπουλος - Δαλάτσης-Ιωαν. Τζαμουράνης- Παν. Τζαμουράνης.
ΑΘΛΕΩΝ Σπάρτης : (Τσιώνης): Καλαβάτσης -Ιβάνοβ -Γουίλιαμς - Μέντης -Μπόγρης - Δαλμάρας - Κοντογιώργης - Κοκκίνης – Ασημακόπουλος – Ζάτσε - Τσαγκαρούλης.
Tags:
Πελασγός Μεγαλόπολης,Σχετικά Άρθρα
- Το ΥΠΕΝ ενισχύει την Πελοπόννησο με 13,8 εκατ. ευρώ για έργα διαχείρισης υδάτων – Πτωχός: «Η διαχείριση του νερού απαιτεί σχέδιο και συνεργασία»
- "Η υπομονή τελείωσε" | Νέα κλοπή στο Καμποχώρι Αρκαδίας
- Υπό ίδρυση ο Εθελοντικός Πυροσβεστικός Σταθμός Λεβιδίου!
- Νέα μέλη στην ακαδημαϊκή κοινότητα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου! (εικόνες)
- Το ημερολόγιο εκδηλώσεων στην Αρκαδία (ΑΝΑΝΕΩΝΕΤΑΙ)






