Κιτρινομπλέ στιγμές για τους μαθητές του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Κανδήλας! (εικόνες)
Μία ξεχωριστή κιτρινομπλέ ημέρα έζησαν οι μαθητές του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού Κανδήλας, οι οποίοι επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του ASTERAS AKTOR.
Οι μικροί μαθητές είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν τους ποδοσφαιριστές και μάλιστα να ξεναγηθούν σε όλους τους χώρους του "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" από τον αρχηγό της ομάδας μας, Νίκο Καλτσά.
Έπαιξαν ποδόσφαιρο με τους παίκτες, Δημήτρη Λάσκαρη και Χρήστο Γρομητσάρη, πήραν αναμνηστικά δώρα και γέμισαν αναμνήσεις και με όμορφες εικόνες.Ευχαριστούμε το σχολείο Κανδήλας για την επίσκεψη και ελπίζουμε τα μικρά "αστεράκια" να απόλαυσαν την παρουσία τους στο γήπεδό μας. 













Σχετικά Άρθρα
- School of Dance Tripolis | Μην χάσετε το βράδυ την ετήσια παράσταση της σχολής!
- Τατούλης για Πτωχό: "Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν να ταυτίσει την Πελοπόννησο με την «Ομάδα Αλήθειας»"
- Άνοιξαν οι εγγραφές για τον Κολοκοτρώνειο Δρόμο!
- Παιδικό Εργαστήρι Ζωγραφικής στην Τρίπολη!
- Πάνω από 100 αθλητές στο 12ο Τουρνουά Πολεμικών Τεχνών στη Δημητσάνα - Βραβεύσεις από τους Αετούς Γορτυνίας! (εικόνες)






