Μέχρι ποιο σημείο αλητείας θα φτάσουν για να ρίξουν την Τρίπολη;
Τι αλητεία είναι αυτή.
Σε κάθε ματς του Αστέρα, το ίδιο «έργο».
• Με τον Παναιτωλικό στην Τρίπολη, ο Παπαδόπουλος και ο Πολυχρόνης δίνουν πέναλτι φάντασμα στο 90ο. Τους χαλάει τη «δουλειά» ο Παπαδόπουλος και το πιάνει.
• Στο Περιστέρι, ο Τζήλος και ο Παπαδόπουλος στο VAR δεν βλέπουν ότι το γκολ του Ατρόμητου ξεκινά με τον παίχτη να πατάει γραμμή στο πλάγιο. Ο Αστέρας χάνει το ματς.
• Στην Τρίπολη με τον Ατρόμητο ο Πολυχρόνης και ο Τζήλος στο VAR δεν βλέπουν δολοφονικό τάκλιν του Τσούμπερ στον Έντερ. Ο Αστέρας κερδίζει και τους διαιτητές και ρίχνει τέσσερα στον Ατρόμητο.
• Σήμερα, στην Λάρισα υπάρχει ανατροπή του Μπαρτόλο από τον Παπαγεωγίου, ο Ευαγγέλου το δείχνει, ο Κατσικογιάννης μάλλον βλέπει άλλο ματς, τον καλεί στο VAR και ο Ευαγγέλου αλλάζει άποψη και δεν το δίνει.
Οι άνθρωποι είναι επικίνδυνοι, ξεφτιλίζουν ακόμα και το VAR, ονειρεύονται άλλες εποχές. Ξέρουν αυτοί.
Ο Αστέρας Τρίπολης απέναντι σε όλους, παίρνει ισοπαλία – αντί για νίκη- και είναι πάνω από τον Πανσερραϊκό και την ΑΕΛ.
Κι αν την Τετάρτη, έχει διαιτησία 50-50 και κερδίσει τις Σέρρες, είναι μια ανάσα από την παραμονή.
Θα τον αφήσουν;
Μέχρι ποιο σημείο αλητείας θα φτάσουν για να ρίξουν την Τρίπολη;
Μηνάς Αρτόπουλος
Δημοσιογράφος
Αρκαδία, 9.5.2026
Σχετικά Άρθρα
- Πρόκριση στον τελικό για την ομάδα των παμπαίδων U14 του ΣΕΦΑ Αρκαδικού
- Οι Water Striders στο 11th TRIPolis Rock Festival!
- Έναν σύγχρονο ηλεκτρονικό υπολογιστή δώρισε η ΕΣΕΕ στον Εμπορικό Σύλλογο Μεγαλόπολης
- Ασημένια η Νίκη Καλασούντα στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ16 (Νότιος όμιλος Χαλκίδα)!
- Σημαντικές διακρίσεις για τον Ποδηλατικό Όμιλο Τρίπολης στο GP Brno της Τσεχίας! (εικόνες)
2 σχόλια
-
στα δύο επόμενα και παραμονή ! ✌
-
Και είναι τόσο ξεφτίλες που κοιτάνε στο VAR μόνο αν ο αμυντικός πατάει το πόδι του Μπαρτόλο (που τελικά δεν τον πατάει) και όχι το ότι τον ανέτρεψε κανονικά και με το νόμο με τη φόρα που είχε το σώμα του. Υπαλληλάκια όλα σας. Ξεφτιλισμένοι επικυψίες






