Με καπνογόνα και συνθήματα η "πρώτη" του Αστέρα - Τα φωτογραφικά κλικ!
Με την παρουσία των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων και αρκετού κόσμου στις εξέδρες του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», ο Αστέρας AKTOR πραγματοποίησε την πρώτη του ανοιχτή προπόνηση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Οι φίλαθλοι υποδέχθηκαν την ομάδα με καπνογόνα, δημιουργώντας μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα και στέλνοντας από νωρίς το μήνυμα της στήριξής τους προς ποδοσφαιριστές και τεχνικό επιτελείο.
Οι παίκτες προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του προπονητή Γιώργου Αντωνόπουλου, ενώ το «παρών» έδωσε και ο Αθλητικός Διευθυντής Σάββας Τσαμπούρης, μαζί με τους συνεργάτες του.
Ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς αποτέλεσε η αποθέωση του Γιάννη Κώτσιρα, ο οποίος επέστρεψε στην ομάδα και γνώρισε την θερμή υποδοχή του κόσμου.
Παράλληλα, δηλώσεις για τη νέα σεζόν πραγματοποίησε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας, Γιώργος Μποροβήλος, εκφράζοντας την αισιοδοξία του για την πορεία της ομάδας, ενώ στην προπόνηση παρευρέθηκε και ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Μποροβήλος.
Κείμενο | www.kalimera-arkadia.gr
Tags:
Αστέρας Τρίπολης AKTOR,Σχετικά Άρθρα
- Υπερκατανάλωση νερού, αδειάζουν οι δεξαμενές στη Βυτίνα
- Τον Νίκο Παρασκευά ανακοίνωσε ο ΑΣ Λεωνιδίου
- Τρίπολη | Έργα στην οδό "Ζαχαρία" για πρώτη φορά μετά το ... 1977! (vd)
- Νέα διοίκηση στον Απόλλωνα Τρυού - Πρόεδος η Κατσίγκρη Ειρήνη
- Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Πτωχού με τη νέα Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Σοφία Ζυγά
1 σχόλιο
-
Πω πω κόζμος! Πού πήγαν οι υπόλοιποι; Έκλ@σε κανείς και την κοπάνησαν;











































































































































































