Menu
RSS
Δευτέρα, 17/06/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Ο Γ.Σ.Αρκαδίας τίμησε τίμησε τους αθλητές και αθλήτριες του! (εικόνες)

Ο Γ.Σ.Αρκαδίας τίμησε τίμησε τους αθλητές και αθλήτριες του! (εικόνες)
Σε μία λιτή αλλά ιδιαίτερα ουσιαστική τελετή ο Γυμναστικός Σύλλογος Αρκαδίας το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου στο αμφιθέατρο του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου Δήμου Τρίπολης, τίμησε τους αθλητές και αθλήτριες του για τις πρόσφατες επιτυχίες τους στο χώρο του κλασικού αθλητισμού.
Μία εκδήλωση που είχε ως τιμόμενα πρόσωπα τους ίδιους του πρωταγωνιστές του τοπικού στίβου και φυσικά δύο άνδρες που έχουν προσφέρει πάρα πολλά στον τοπικό κλασικό αθλητισμό όπως οι κ.κ. Τάσος Σμυρνιώτης και Μανώλης Μανωλόπουλος!
 
Η λιτή αυτή γιορτή του Γ.Σ.Αρκαδίας ξεκίνησε λίγο μετά τις 20:00 παρουσία των αθλητών και αθλητριών του Αρκαδικού συλλόγου, παραγόντων και προπονητών του, καθώς και αρκετών επισήμων. Μεταξύ αυτών ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης, ο αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου Βαγγέλη Γιαννακούρας, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Δημήτρης Παυλής. Επίσης Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι, όπως οι κ.κ. Τζιούμης, Τσιαμούλος, Κοσκινάς, Κατσίρης, Τασιγιαννάκης, Παλιογιάννης, Κακλαμάνος και Κουκάκης. Με την παρουσία του τίμησε την εκδήλωση επίσης και ο Ολυμπιονίκης Δημήτρης Θανόπουλος, ενώ τον συντονισμό και παρουσίαση της εκδήλωσης ανέλαβε ο κ. Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος.
 
Η εκδήλωση ξεκίνησε με μία εισαγωγή από τον κ. Σωτηρόπουλο για να ακολουθήσει ένα βίντεο που παρουσιάστηκε στους παρευρισκόμενους. Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Πρόεδρο του Γ.Σ.Αρκαδίας κ. Κώστας Βινατσέλας ο οποίος αναφέρθηκε στη συγκεκριμένη εκδήλωση η οποία αποτέλεσε υποχρέωση του συλλόγου προκειμένου να τιμηθούν οι αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου. Παράλληλα εξέφρασε τον μεγάλο προβληματισμό του για τις δύσκολες οικονομικές συγκυρίες των τελευταίων ετών που έχουν «εξουθενώσει» οικονομικά όλα τα σωματεία μεταξύ των οποίων και τον Γ.Σ.Αρκαδίας.
 
Το λόγο στη συνέχεια πήρε και ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Ευάγγελος Γιαννακούρας ο οποίος χαιρέτησε την εκδήλωση για να ακολουθήσει ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Γιάννης Σμυρνιώτης ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που υπάρχουν εκτός από τα οικονομικά του Δήμου αναφορικά με τον αθλητισμό και στη δυσκολία χρηματοδότησης των τοπικών σωματείων από τους Δήμους, εκφράζοντας όμως την πλήρη στήριξη με κάθε τρόπο των τοπικών αθλητικών σωματείων και γενικότερα του τοπικού αθλητισμού, ευχαριστώντας και τις υπόλοιπες παρατάξεις για την κοινή γραμμή που ακολουθούν σ’ αυτό τον τομέα τις περισσότερες φορές.
 
Τιμήθηκαν Σμυρνιώτης και Μανωλόπουλος…


Η συνέχεια της εκδήλωσης περιελάβανε δύο ειδικές βραβεύσεις προς δύο πρόσωπα που έχουν προσφέρει πάρα πολλά κατά το παρελθόν στον τοπικό κλασικό αθλητισμό. Πρόκειται για τους κ.κ. Τάσο Σμυρνιώτη και Μανώλη Μανωλόπουλο οι οποίοι έχουν συνδέσει το όνομά τους με την πορεία του κλασικού αθλητισμού τις τελευταίες δεκαετίες και έχουν βοηθήσει από την πλευρά τους στην ανάπτυξη και υποστήριξη του αθλήματος στην Αρκαδία.
 
Ο κ. Τάσος Σμυρνιώτης στο σύντομο χαιρετισμό αφού ευχαρίστησε τους ανθρώπους του συλλόγου για την τιμητική βράβευση του, αναφέρθηκε στους αθλητές και τους τόνισε ότι πέρα από την βελτίωσή τους στον αθλητισμό είναι σημαντικό να γίνουν και καλύτεροι άνθρωποι. Από την πλευρά του ο κ. Μανώλης Μανωλόπουλος παίρνοντας το λόγο αναφέρθηκε στην προσφορά των ανθρώπων που ασχολούνται με τον τοπικό κλασικό αθλητισμό. Ευχαρίστησε τόσο τον Πρόεδρο του ΓΣΑ κ. Κώστα Βινατσέλα όσο και τον ίδιο το σύλλογο. Τέλος αναφέρθηκε στους αθλητές που τώρα αναδεικνύονται ευχόμενος τους ψηλά το κεφάλι με διάθεση και ατσάλινη θέληση, επισημαίνοντάς τους τη διάρκεια σ’ αυτό που κάνουν.
 
Οι βραβεύσεις των αθλητών του συλλόγου…
 
Στη συνέχεια της εκδήλωσης και μετά από ένα σύντομο βίντεο για τον Γ.Σ.Αρκαδίας πραγματοποιήθηκε η βράβευση 17 αθλητών και αθλητριών του συλλόγου Αρκαδίας που τους προηγούμενους μήνες με τις επιτυχίες τους ανέδειξαν τόσο τον ίδιο το σύλλογο όσο και τον Αρκαδικό κλασικό αθλητισμό. Αναλυτικότερα λοιπόν τιμήθηκαν οι εξής αθλητές και αθλήτριες:
1) Ιάσωνας Θανόπουλος | αθλητής Δισκοβολίας.
2) Βασιλική Κουτσουμπού | αθλήτρια Άλματος σε Μήκος.
3) Βασίλης Σιάκουλης | αθλητής Σφυροβολίας.
4) Νικολέττα Μπερδούση | αθλήτρια μεσαίων – μεγάλων αποστάσεων.
5) Φανή Λαμπροπούλου | αθλήτρια μεσαίων αποστάσεων.
6) Κατερίνα Μπερδούση | αθλήτρια μεσαίων – μεγάλων αποστάσεων.
7) Θεόδωρος Βινατσέλας | αθλητής Δισκοβολίας.
8) Μωυσής Σέχου | αθλητής 400μ. με Εμπόδια.
9) Νεράιδα Γκοτζάι | αθλήτρια Άλματος Επί Κοντώ.
10) Χρήστος Χριστόπουλος | αθλητής Δισκοβολίας.
11) Βάλια Τελά | αθλήτρια Άλματος Επί Κοντώ.
12) Άντζελα Τελά | αθλήτρια Άλματος Επί Κοντώ.
13) Σοφία Μπούκα | αθλήτρια Σφυροβολίας.
14) Αγγελική Λυμπεροπούλου | αθλήτρια Άλματος Τριπλούν.
15) Χρύσα Καλδή | αθλήτρια 300μ με Εμπόδια.
16) Βαγγέλης Έξαρχος | αθλητής 110μ. με Εμπόδια.
17) Κωνσταντίνος Λυμπέρης | αθλητής Άλματος σε Μήκος.
 
Τέλος ο Γυμναστικός Σύλλογος Αρκαδίας στο φινάλε της εκδήλωσης απένειμε στους μικρούς αθλητές και αθλήτριες που αγωνίστηκαν την περασμένη Παρασκευή στους αγώνες KIDS ATHLETICS στην Αρκαδική πρωτεύουσα, τα αναμνηστικά διπλώματά τους για την συμμετοχής τους στους αγώνες.
 
 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...