Αγγελάκος για το Κολυμβητήριο: "Υπάρχουν οι άδειες;"
Στη 1 Ιουλίου, με την υπ’ αριθ. πρωτ. 19570 αίτησή μου, ζήτησα τις άδειες λειτουργίας, την έγκριση πυροπροστασίας και τις αναλύσεις του νερού του κολυμβητηρίου. Παρά τη δημόσια διαβεβαίωση στο Δημοτικό Συμβούλιο τον Αυγούστου ότι θα μου αποσταλούν, πέρασαν σήμερα 65 ημέρες χωρίς καμία απάντηση ( η νόμιμη προθεσμία για τη χορήγηση δημόσιων εγγράφων σε δημοτικό σύμβουλο είναι 20 ημέρες.)
Η σιωπή της Δημοτικής αρχής δημιουργεί εύλογα ερωτήματα:
Υπάρχει οικοδομική άδεια που καλύπτει τη σημερινή μορφή και χρήση του κτιρίου; Τα πάνελ πληρούν τις απαιτούμενες προδιαγραφές πυραντίστασης; Υπάρχουν επαρκείς, ελεύθερες και κατάλληλα σημασμένες έξοδοι διαφυγής; Είναι σε ισχύ η πυροπροστασία και υπάρχουν πρόσφατες χημικές και μικροβιολογικές αναλύσεις του νερού;
Δεν προδικάζω ότι υπάρχει παρανομία. Ζητώ όμως να αποδειχθεί, με επίσημα στοιχεία, ότι όλα είναι νόμιμα και ασφαλή.
Καλώ την Πυροσβεστική, την αρμόδια Υγειονομική Υπηρεσία, την Υπηρεσία Δόμησης και, κατά το μέρος της αρμοδιότητάς του, το Γενικό Χημείο του Κράτους, να πραγματοποιήσουν άμεσα επιτόπιους ελέγχους (όχι μόνο έλεγχο εγγράφων ) και να γνωστοποιήσουν εγγράφως τα αποτελέσματά τους πριν από την επαναλειτουργία του κολυμβητηρίου.
Ως Δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης Θα βάλω στην άκρη τα επτά χρόνια που παρέμεινε κλειστο κ μία ολόκληρη γενιά το στερήθηκε,θα βάλω στην άκρη την αύξηση του κόστους από 1,1 σε 1,8 εκατομμύρια ευρώ.
Δεν θα βάλω στην άκρη όμως την ασφάλεια όλων μας.
Ανάρτηση δημοτικού συμβούλου Τρίπολης, Ηλία Αγγελάκου
Σχετικά Άρθρα
- Συνάντηση εργασίας Καμπύλη με την εκπαιδευτική κοινότητα ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς
- Με φιλάθλους ο Αστέρας Β' στη Νέα Σμύρνη
- YK Yiannis Kouros Tripolis Run | Οι εγγραφές για δρομείς και εθελοντές!
- Κολυμβητήριο Τρίπολης | Στο τέλος Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει ξανά – Τι ισχύει για σχολεία, συνδρομές και αγώνες (vd)!
- Η μελέτη για τρένο με διαδρομή Καλαμάτα – Διαβολίτσι να φθάσει έως Μεγαλόπολη
2 σχόλια
-
Εσύ αγόρι παλευεις τόσο καιρό να μην γίνει τίποτε στο κολυμβητήριο. Ο Τζιούμης το έφτιαξε και εσύ το βιολί σου. Γιαυτό θα πάρει 60% ο Τζιούμης
-
Σωστος ο Ηλιας






