Ισόπαλος στο Ρέντη ο Αστέρας Β’ AKTOR – 1-1 με τον Ολυμπιακό Β’ (εικόνες)
Ισόπαλος με σκορ 1-1 αναδείχθηκε ο Αστέρας Β’ AKTOR απέναντι στον Ολυμπιακό Β’, στο Ρέντη, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League 2.
Η ομάδα της Τρίπολης κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 13ο λεπτό της αναμέτρησης, έπειτα από αυτογκόλ του Τανούλη, βάζοντας τις βάσεις για ένα θετικό αποτέλεσμα στην εκτός έδρας αναμέτρηση.
Ωστόσο, οι γηπεδούχοι αντέδρασαν στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 47’, όταν ο Τουφάκης πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.
Στη συνέχεια, το σκορ δεν άλλαξε, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται τους βαθμούς.
Η ισοπαλία στο Ρέντη αποτελεί ένα θετικό αποτέλεσμα για τον Αστέρα Β’ AKTOR, ο οποίος συνεχίζει την προσπάθειά του στο πρωτάθλημα της Super League 2.Είναι στην 9η θέση με 7 βαθμούς, ενώ στην 12η θέση είναι ο Ολυμπιακός Β' με 5 βαθμούς.
Tags:
Αστέρας Β',Σχετικά Άρθρα
- Με διπλό ξεκίνησε ο Ηρακλής Βερβένων μέσα στον Τυρό
- Γ' Εθνική | Πρώτος βαθμός για τον Πανθυρεατικό - Λευκή ισοπαλία με τον Αστέρα Αμαλιάδας
- Μάκαρης - Φαράντος για το Ναό Αγίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στον Άγιο Πέτρο: "Πόσα χρόνια εμπαιγμού και καθυστερήσεων;"
- Τρίπολη - Εορτάζει ο Βυζαντινός Χορός του Αγίου Τρύφωνα | Αγρυπνία την Τρίτη το βράδυ
- Κινητοποίηση από τους αλιείς του Τυρού – Διαμαρτυρία για το κόστος καυσίμων και τις νέες επιβαρύνσεις (εικόνες)






