Menu
RSS
Σάββατο, 20/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Νέο μετεγγραφικό απόκτημα ο Γιαλούσης για τον Αστέρα Τρίπολης!

Νέο μετεγγραφικό απόκτημα ο Γιαλούσης για τον Αστέρα Τρίπολης!

Παίκτης του Αστέρα είναι από σήμερα και για τα δύο επόμενα χρόνια ο Λευτέρης Γιαλούσης, που αγωνίζεται στη θέση του δεξιού μπακ και θα φοράει τη φανέλα με το Νο27.

Ο Γιαλούσης είναι γεννημένος στις 18 Ιουλίου 1985, έχει ύψος 1.81, ζυγίζει77 κιλάκαι ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ηρόδοτο, στον οποίο αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια (2003-2007), ενώ τα πέντε επόμενα χρόνια αγωνίστηκε στον Εργοτέλη με τον οποίο είχε 75 συμμετοχές στη Σούπερ Λιγκ σκοράροντας μάλιστα μία φορά.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Αστέρα ο Γιαλούσης τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε μία πολύ οργανωμένη ομάδα, όπως είναι ο Αστέρας και όπως έχω συνηθίσει μέχρι σήμερα να προσπαθώ για το καλύτερο, το ίδιο θα κάνω και σε αυτή την ομάδα.

Θα προσπαθήσω να είμαι όσο γρηγορότερα γίνεται σε καλή φυσική κατάσταση, για να μπορώ να είμαι στη διάθεση της ομάδας και να τη βοηθήσω στους στόχους που έχει θέσει.

Σίγουρα θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, στην προσπάθεια που θα κάνουμε τη φετινή αγωνιστική περίοδο, αρχής γενομένης από τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια, που θα θέλαμε να χαρούν το ίδιο και αυτοί με μας, μέσα από τις επιτυχίες της ομάδας.»

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...