Menu
RSS
Πέμπτη, 25/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Η διάθεση εισιτηρίων για το παιχνίδι του Αστέρα με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Η διάθεση εισιτηρίων για το παιχνίδι του Αστέρα με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων της ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει ότι εισιτήρια για τον αγώνα της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος 2012-2013 με την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, θα διατίθενται την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012 από τις 12.00 το μεσημέρι έως τις 5.15 μ.μ. στα εκδοτήρια του γηπέδου.

Στη Θύρα 2, Τμήμα Α εκδίδονται περιορισμένος αριθμός Φοιτητικών/Στρατιωτικών εισιτηρίων με αξία 10€. Στη Θύρα 2, Τμήμα Α εκδίδονται επίσης και εισιτήρια για φιλάθλους με κάρτα ανεργίας στη τιμή των 10€. Στις υπόλοιπες θύρες όλα τα εισιτήρια κοστίζουν 15€.

Υπενθυμίζεται στους φίλους της ομάδας ότι όλα τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και για την έκδοσή τους είναι απαραίτητη η προσκόμιση της ταυτότητας ή του διαβατηρίου του φιλάθλου.

Για Φοιτητικά/Στρατιωτικά εισιτήρια είναι απαραίτητη η επίδειξη του φοιτητικού «πάσο» ή της στρατιωτικής ταυτότητας αντίστοιχα.

Για αγορά εισιτηρίων ανέργων είναι απαραίτητη η επίδειξη της κάρτας ανεργίας.

Ώρα ανοίγματος θυρών: 3.45μ.μ.
Ώρα έναρξης αγώνα: 5.15μ.μ.

Ψήφισε ο Αστέρας για την καλύτερη ενδεκάδα

Οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης συμμετείχαν σήμερα στη διαδικασία για την ανάδειξη της καλύτερης ενδεκάδας ποδοσφαιριστών στον κόσμο, την οποία οργανώνουν η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαιριστών FIFPro και η FIFA, με ευθύνη για την Ελλάδα του Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών σε συνεργασία με την Super League.

Με ΠΑΣ Γιάννινα παίζουν οι νέοι (Κ-20)

Η ομάδα νέων (Κ-20) του Αστέρα Τρίπολης θα υποδεχθεί το Σάββατο 3 Νοεμβρίου στις 11.00 π.μ. την αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Με ΑΕΚ παίζουν οι έφηβοι (Κ-17)

Η εφηβική ομάδα (Κ-17) του Αστέρα Τρίπολης θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας, το Σάββατο 3 Νοεμβρίου στις 12.15 το μεσημέρι την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΚ στο γήπεδο του Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών (Κόκκινος Μύλος) για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ.

Η προϊστορία Αστέρα και ΠΑΣ Γιάννινα

Αστέρας και ΠΑΣ Γιάννενα θα βρεθούν αντιμέτωποι την Κυριακή για έβδομη φορά σε αγώνα πρωταθλήματος και όγδοη συνολικά, αφού στα μέχρι σήμερα παιχνίδια τους υπάρχει και ο περσινός αγώνας του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Αστέρας στα μέχρι τώρα μεταξύ τους παιχνίδια μετράει τέσσερις νίκες, έναντι τριών του ΠΑΣ Γιάννινα, με την πρώτη φορά να βρίσκονται αντιμέτωπες στις 28 Οκτωβρίου 2006 (1.141 εισιτήρια) για το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, με τον Αστέρα να κερδίζει 1-0 στην Τρίπολη χάρη σε γκολ που σημείωσε ο Πατρίκ Ζουντί στο 8ο λεπτό. Προπονητής του Αστέρα ο Γιάννης Παπακώστας, ενώ στον ΠΑΣ Γιάννενα ο Νίκος Αναστόπουλος.

Στον αγώνα του δευτέρου γύρου στα Γιάννενα, ο ΠΑΣ κέρδισε στις 10 Μαρτίου 2007 2-1, σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στο τελευταίο εξάλεπτο! (84’ Σαιτιώτης, 90’ Μιχαλόπουλος- Είχε ισοφαρίσει στο 89’ ο Αστέρας με τον Ντιμπαλά). Προπονητής του Αστέρα ήταν ο Βραζιλιάνος Πάουλο Κάμπος και του ΠΑΣ Γιάννενα ο Γιάννης Παπακώστας.

Στις 8 Νοεμβρίου 2009 (1.916 εισιτήρια) ο Αστέρας κέρδισε με 3-0 στην Τρίπολη, χάρη στο χατ-τρικ που πέτυχε ο Κροάτης Ντάνιελ Τσέζαρεκ (13’ 74’ 81’). Προπονητής του Αστέρα ο Βαγγέλος Βλάχος και του ΠΑΣ Γιάννινα ο Γιώργος Παράσχος.

Στις 7 Μαρτίου 2010 (3.918 εισιτήρια), ο Αστέρας ηττήθηκε στα Γιάννινα 1-0 με το τέρμα που σημείωσε ο Μπακαγιόκο στο 90ο λεπτό. Προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα ο Νίκος Αναστόπουλος και του Αστέρα ο Βαγγέλης Βλάχος.

Στις 18 Σεπτεμβρίου 2011 (2.518 εισιτήρια), ο Αστέρας έχασε 3-1 στα Γιάννινα. Τα γκολ του ΠΑΣ σημείωσαν οι Μπακαγιόκο (21’), Γεωργίου (59’), Ζαιρί (84’), ενώ για τον Αστέρα είχε ισοφαρίσει με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Τσαμπούρης (37’). Προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα ο Βέλγος Στεφάν Ντεμόλ και του Αστέρα ο Ισπανός Όσκαρ Φερνάντεθ.

Στις 11 Ιανουαρίου 2012 (1.737 εισιτήρια) οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωποι για το Κύπελλο Ελλάδος στα Γιάννινα με τον Αστέρα να κερδίζει 4-1 και να προκρίνεται στα προημιτελικά του θεσμού, χάρη στα τέρματα που σημείωσαν οι Τσαμπούρης (63’), Ράγιος (66’ 90’), Χούλι (79’), ενώ για τον ΠΑΣ μείωσε ο Γεωργίου (76’). Προπονητής του Αστέρα ο Σάκης Τσιώλης και του ΠΑΣ Γιάννινα ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Δέκα μέρες αργότερα, στις 21 Ιανουαρίου 2012 (1.080 εισιτήρια) ο Αστέρας κέρδισε με 2-1 τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τρίπολη. Σκόρερ του Αστέρα οι Ράγιος (3’), Σολάκης (90’) και για τον ΠΑΣ Γιάννινα ο Μπεσέρα (35’). Προπονητής του Αστέρα ο Σάκης Τσιώλης και του ΠΑΣ Γιάννινα ο Άγγελος Αναστασιάδης.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...