Menu
RSS
Παρασκευή, 29/03/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Παναρκαδικός: Ιστορική νίκη επί του Παναργειακού…και συνεχίζει αήττητος!

Παναρκαδικός: Ιστορική νίκη επί του Παναργειακού…και συνεχίζει αήττητος!
Την Κυριακή το απόγευμα στο γήπεδο του Παναρκαδικού η ομάδα του «τριφυλλιού» υποδέχθηκε στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής την αντίστοιχη ομάδα του Παναργειακού σ’ ένα απαιτητικό ματς στο οποίο οι «Αρκάδες» ήθελαν τη νίκη προκειμένου να διατηρηθούν στις υψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.
Ο Παναρκαδικός εκμεταλλευόμενος το γκολ του Παπουτσή στο 18′ και λειτουργώντας αποτελεσματικά στον ανασταλτικό τομέα κατάφερε και πήρε ακόμη ένα «τρίποντο» που ουσιαστικά τον φέρνει στις πρώτες θέσεις του τρίτου ομίλου της Γ’ Εθνικής. Εξ’ αρχής η αναμέτρηση ήθελε προσοχή από την ομάδα της Τρίπολης κάτι το οποίο εφαρμόστηκε στην πράξη ειδικά μετά το γκολ που σημείωσε. Υπήρξε όμως την ίδια ώρα μεγαλύτερη προσαρμογή στον αμυντικό τομέα, με αποτέλεσμα στη συνέχεια οι «γηπεδούχοι» να δεχθούν την πίεση από τον Παναργειακό που πήρε μέτρα στο γήπεδο. Αντιθέτως η ομάδα της Τρίπολης ενώ θα μπορούσε να γίνει λίγο πιο απειλητική στο επιθετικό τομέα, έδειξε επιφυλακτικότητα και προτίμησε να διαφυλάξει το προβάδισμα στο ματς.
Εκ του αποτελέσματος ο Παναρκαδικός πήρε τους τρεις βαθμούς που αποτελούν σε κάθε αγώνα το ζητούμενο α και έδειξε ότι μπορεί να λειτουργήσει αποτελεσματικά στον ανασταλτικό τομέα. Την ίδια ώρα ωστόσο η ομάδα φαίνεται ότι χρειάζεται να βελτιώσει λίγο την μετάβασή της από την άμυνα στην επίθεση και ενδεχομένως την αποτελεσματικότητά της στην τελική προσπάθεια, στοιχεία που μέχρι σήμερα δεν έχουμε δει σε ιδιαίτερα ικανοποιητικό βαθμό.
ΓΗΠΕΔΟ: Παναρκαδικού.
ΚΑΙΡΟΣ: Αίθριος.
ΘΕΑΤΕΣ: 300-400.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σπυρίδων Μιχελής (Πειραιά).
ΒΟΗΘΟΙ: Ηλίας Κοτζαμανίδης (Πειραιά), Ιωάννης Μουμπογιστζόγλου (Πειραιά).
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Νικόλαος Σπυράκης (Λακωνίας).
ΤΕΡΜΑΤΑ: 18′ Παπουτσής.
ΔΟΚΑΡΙΑ: –
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 26′ Κωστακιώτης, 50′ Ανδριόπουλος.
ΑΠΟΒΟΛΕΣ: –
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ (Γιώργος Αντωνόπουλος): Καπετάνος, Χουστουλάκης, Μπούτας, Αρώνης, Χατζόπουλος, Κυριακόπουλος, Παπουτσής, Σταθουλόπουλος (69′ Δήμος), Σαλαπάτας Τελ., Ραχίμ (82′ Κολλιόπουλος), Γκρόσιος (54′ Σαλαπάτας Π.).
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Λουκάς Κούρος): Σαχσανίδης, Κωστακιώτης (65′ Πολιανίδης), Μηλιώτης, Σιατράς, Φιλής, Πούτσης, Ανδριόπουλος, Χαρίτος, Καρέλης, Καλογέρης (76′ Φλεβάρης), Ζαρκάδας (62′ Φωκρίδης).
Ρεπορτάζ: Φώτης Αλεξόπουλος
Πηγή: http://www.drt915.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...