Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

«Μονόδρομος η νίκη για να παραμείνουμε στη Γ' Εθνική» λέει ο προπονητής της Δόξας Μεγαλόπολης

«Μονόδρομος η νίκη για να παραμείνουμε στη Γ' Εθνική» λέει ο προπονητής της Δόξας Μεγαλόπολης
Ο προπονητής της Δόξας Μεγαλόπολης Ηλίας Κατσούλας, μίλησε στο SDNA, για τον εκτός έδρας αγώνα -τελικό παραμονής της Κυριακής (21/5) κόντρα στον Αιολικό. Χωρίς Αντώνακα, Αλεξανδρή στην Μυτιλήνη οι Αρκάδες.


Παιχνίδι στο οποίο η νίκη αποτελεί μονόδρομο στην προσπάθεια της για παραμονή στην κατηγορία, αποτελεί το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι της Δόξας Μεγαλόπολης, η οποία δοκιμάζεται στην Μυτιλήνη και την έδρα του Αιολικού. Ο κόουτς της ομάδας της Αρκαδίας Ηλίας Κατσούλας, μίλησε στο SDNA, για τον εν λόγω αγώνα, με το τρίποντο να θεωρείται επιτακτικό για το συγκρότημα της Πελοποννήσου.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είναι το τελευταίο παιχνίδι για εμάς, στο οποίο κρίνεται η παραμονή μας στην κατηγορία. Εμείς πρέπει να κάνουμε ότι περνά από το χέρι μας, για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και την παραμονή. Παίζουμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα όπως είναι αυτή του Αιολικού, και παράλληλα θα περιμένουμε, το αποτέλεσμα από τον αγώνα της Αχαϊκής με το Ζευγολατιό»

Σ΄ότι έχει να κάνει με τα αγωνιστικά ο τεχνικός των «κυανόλευκων» οι οποίοι έφτασαν το μεσημέρι του Σαββάτου (20/5), άφησε εκτός πλάνων του τους Αντώνακα και τον Νίκο Αλεξανδρή. Ο πρώτος συμπλήρωσε δέκα κίτρινες κάρτες και θα εκτίσει την μια από τις δύο αγωνιστικές της τιμωρίας του, εν αντιθέσει με τον δεύτερο ο οποίος υπηρετεί, την στρατιωτική του θητεία.

Έπειτα από τις εξελίξεις αυτές στην αποστολή της ομάδας της Μεγαλόπολης, η οποία ταξίδεψε ακτοπλοϊκώς το βράδυ της Παρασκευής για την Λέσβο, στην οποία έφτασε σήμερα τα ξημερώματα, συμπεριλήφθηκαν οι: Χρήστου, Κανάνης, Αλεξανδρής Γιώρ., Λυμπερόπουλος Νίκ., Λυμπερόπουλος Δημήτρ., Δρόσος, Πρίκας, Πέπα Όργκ., Πέπα Γκεντ., Κατσαρός, Παναγιωτόπουλος, Καλεμάκης, Κούβαλης και Ασημακόπουλος.





Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...