Menu
RSS
Πέμπτη, 18/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Τον Αύγουστο το Tyros Triathlon!

Τον Αύγουστο το Tyros Triathlon!
Η κοινωνική συνεταιριστική επιχείρηση “Α ΧΩΡΑ ΝΑΜΟΥ” με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Νότιας Κυνουρίας, διοργανώνει αγώνα Τριάθλου ενηλίκων.


Στοιχεία αγώνα

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στον Τυρό Αρκαδίας την Κυριακή 27 Αυγούστου 2017, με ώρα εκκίνησης 9:00 πμ.

Αγωνιστικό πρόγραμμα

Το Τρίαθλο ανήκει στην κατηγορία sprint και περιλαμβάνει:

Κολύμβηση 750 μετρα / Ποδήλατο 20 χλμ / Τρέξιμο 5χλμ.

Θέση: Λιμάνι Τυρού

Ο αγώνας θα ξεκινήσει με το αγώνισμα της κολύμβησης (750μ) στα πεντακάθαρα νερά του Τυρού με την υποστήριξη πλωτών μέσων.

Στη συνέχεια 20χλμ. ποδηλάτο ξεκινώντας από το Λιμάνι του Τυρού και διανύουμε 10 χλμ. προς Άστρος, με αναστροφή στην περιοχή Κρυονέρι και επιστροφή από την ίδια διαδρομή

χαρακτηριστικά ποδηλάτου

ελεγχόμενη από την κυκλοφορία οχημάτων διαδρομή (Αστυνομία – ιδιωτική υπηρεσία φύλαξης) ήπιες υψομετρικές διαφορές στο μεγαλύτερο μέρος της ασφάλτινο πεδίο

Τέλος κλείνουμε με το αγώνισμα του τρεξίματος (5χλμ.) σε επίπεδη διαδρομή κατά μήκος της παραλίας του Τυρού σε ασφάλτινο πεδίο, σε ελεγχόμενη από την κυκλοφορία οχημάτων διαδρομή (Αστυνομία – ιδιωτική υπηρεσία φύλαξης).

Ο αγώνας περιλαμβάνει ηλεκτρονική χρονομέτρηση.

Δήλωση συμμετοχής

Διαβάστε τους ΓΕΝΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ και συμπληρώστε την ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (θα τα βρείτε στο site www.tyrostriathlon.gr)

Με την συμπλήρωση της Αίτησης Συμμετοχής αποδέχεστε τους Γενικούς όρους του αγώνα και συμπληρώνετε την Υπέυθυνη Δήλωση. Η υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής σας είναι ενσωματωμένη στην φόρμα συμμετοχής δεν χρειάζετε να τυπώσετε ούτε να την προσκομίσετε την ηνέρα του αγώνα.

Η παραλαβή του πακέτου (triathlon pack) θα γίνεται στη γραμματεία του αγώνα, σύμφωνα με το πρόγραμμα, μόνο με την επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας ή οποιοδήποτε επίσημο έγγραφο.

Το triathlon pack περιλαμβάνει

(-Αριθμό με bib -σκουφάκι -t shirt αγώνα, -δειγματοδιανομές -κάρτα προνομίων αθλητή -ενημερωτικό έντυπο -ενεργειακό gel -ισοτονικό)

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα ξεκινήσουν την Τετάρτη 12 Ιουλίου και θα κλείσουν την Τετάρτη 16 Αυγούστου.

Έγκυρα δηλωμένοι είναι όσοι έχουν συμπληρώσει πλήρως την δήλωση συμμετοχής και έχουν πληρώσει το αντίστοιχο ποσό.

Το κόστος συμμετοχής για το ατομικό είναι: 25 ευρώ.

Το κόστος συμμετοχής για την ομάδα (δύο,ή τριών αθλητών) είναι: 40 ευρώ. 

Το ποσό συμμετοχής κατατίθεται σε τραπεζικό λογαριασμό Εθνικής Τράπεζας εντός 3 (τριών) ημερών από την συμπλήρωση της φόρμας συμμετοχής.

Εμείς διασταυρώνουμε την σωστή πληρωμή και ενεργοποιούμε την συμμετοχή σας αποστέλλοντας ενημερωτικό mail σε αυτό που μας έχετε αναγράψει στην αίτηση.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΝ ΔΕΝ ΛΑΒΕΤΕ EΠΙΒΑΙΒΑΙΩΤΙΚΟ MAIL πρέπει να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας. 

Αν δεν γίνει κατάθεση εντος 3 ημερών η εγγραφή σας θεωρείται άκυρη. Η κατάθεση θα πρέπει να είναι ονομαστική για να μπορεί να θεωρηθεί ολοκληρωμένη. Τυχόν έξοδα τραπέζης βαρύνουν τον καταθέτη και η συμμετοχή δεν θεωρείται έγκυρη αν το ποσό της κατάθεσης είναι μικρότερο του κόστους συμμετοχής.

Επιστροφές χρημάτων λόγω ακύρωσης της συμμετοχής είναι δυνατές εφόσον γίνει ακύρωση έως τις 16 Αυγούστου με mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Σε περίπτωση ματαίωσης του αγώνα, θα επιστραφεί ακέραιο το αντίτιμο συμμετοχής εντός 30 ημερών.

Σε περίπτωση αναβολής του αγώνα, δεν επιστρέφεται το κόστος συμμετοχής.

Μικρός αριθμός εγγραφών θα πραγματοποιηθεί την προηγούμενη ημέρα του αγώνα και έως και μία ώρα πριν την εκκίνηση. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να διασφαλίσουμε συμμετοχές τις τελευταίας στιγμής για τεχνικούς και μόνο λόγους.

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...