Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Οι νέες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού!

Οι νέες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού!
Παναθηναϊκός και Nike, Nike και Παναθηναϊκός για πρώτη φορά μαζί. Από φέτος ξεκινάει μια συνεργασία που έχει ως βασική στόχευση την επιτυχία.

O Παναθηναϊκός και η Nike παρουσίασαν σήμερα στο Γκολφ της Γλυφάδας τις νέες εμφανίσεις της ομάδας, τις φανέλες που θα συντροφεύουν το Τριφύλλι για την αγωνιστική περίοδο 2017-18.

Οι φανέλες έχουν σχεδιαστεί με σκοπό να εμπνεύσουν τους ποδοσφαιριστές, ενσωματώνοντας τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές καινοτομίες της Nike ως προς το design, τη σύνθεση του υφάσματος, τη διαχείριση της υγρασίας και της θερμοκρασίας του σώματος. Στόχος; Να δώσει στους ποδοσφαιριστές πλεονέκτημα για τις αγωνιστικές τους επιδόσεις.

Όλες οι φανέλες είναι σχεδιασμένες με την τεχνολογία Dri-FIT που επιτρέπει την καλύτερη διαχείριση του ιδρώτα για πιο δροσερή και άνετη αίσθηση. Στα τυπώματα πλέον χρησιμοποιείται η τεχνολογία ελεύθερα βαρών. Τα χρώματα είναι υδατοδιαλυτά ενώ το σήμα είναι υφασμάτινο τριφύλλι 3D.

Η πρώτη και βασική εμφάνιση θα αποτελέσει τη φανέλα που θα χρησιμοποιεί η ομάδα στα εντός έδρας παιχνίδια της. Έχει ως βασικό χρώμα φυσικά το πράσινο, με την ιδιαιτερότητα στα μανίκια της διχρωμίας πράσινου και λευκού. Είναι σχεδιασμένη αποκλειστικά για τον Παναθηναϊκό.

Η συγκεκριμένη φανέλα έχει:

-         - Αεριζόμενο διχτυωτό ύφασμα καλύπτει όλη την πλάτη και επιτρέπει τη διαχείριση του ιδρώτα.

-         - Ύφανση του γιακά με ελάχιστες ραφές για σφιχτή και άνετη εφαρμογή

-         - Ξεχωριστό σχεδιασμό στα μανίκια και πλαϊνές λωρίδες κάτω από τα μανίκια που επιτρέπουν στο σώμα να κινείται ανεμπόδιστα και να μένει στεγνό.

-         - Γιακά σε σχήμα V. 

Το σορτς είναι πράσινο με λευκή ρίγα που «δένει» με τη φανέλα και η κάλτσα είναι πράσινη με λευκό swoosh.

Η δεύτερη εμφάνιση που θα χρησιμοποιήσει η ομάδα στα περισσότερα εκτός έδρας παιχνίδια της έχει βασικό χρώμα το μαύρο. Ιδιαίτερο γνώρισμά της είναι η χαρακτηριστική αποτύπωση του πράσινου τριφυλλιού από το στήθος και κάτω στο πλαϊνό σημείο της αριστερής πλευράς. Έχει στρογγυλή λαιμόκοψη για εφαρμογή χωρίς περιορισμούς. Το σορτς είναι μαύρο με πράσινο τριφύλλι.

Η τρίτη εμφάνιση είναι λευκή με πράσινο τριφύλλι. Διαθέτει λαιμόκοψη τύπου «V», ενώ η φάσα της πλάτης έχει χαρακτηριστική πράσινη λωρίδα.

Ό,τι φοράει η ομάδα αγοράζει ο καταναλωτής. Οι τιμές πώλησης είναι 54,90 ευρώ η πράσινη, 44,90 ευρώ η μαύρη και 39,90 ευρώ η λευκή.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...