Menu
RSS
Παρασκευή, 19/04/2024
kalimera-arkadia logo
kalimera Arkadia Facebook pageKalimera Arkadia TwitterKalimera Arkadia YouTube channel
ΚΤΕΛ Αρκαδίας

Μπάσκετ | Χρυσό μετάλλιο για την Εθνική Κωφών Γυναικών!

Μπάσκετ | Χρυσό μετάλλιο για την Εθνική Κωφών Γυναικών!
Η Εθνική Κωφών Γυναικών κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στην Ολυμπιάδα της Τουρκίας, επικρατώντας της Λιθουανίας στον τελικό με 67-50
Μετά το Πανευρωπαϊκό που κατέκτησαν πέρσι στη Θεσσαλονίκη, οι παίκτριες της Εθνικής Κωφών πρόσθεσαν ακόμα ένα χρυσό στην συλλογή τους, φτάνοντας στην κορυφή στους deaflympics2017, μετά την νίκη τους επί της Λιθουανίας με 67-50.
Οι διεθνείς μας ήταν καλύτερες στο παρκέ και πήραν άνετα την νίκη, με την κόρνα της λήξης να τις βρίσκει όλες ένα... κουβάρι στο κέντρο του γηπέδου.
Κορυφαία για την ελληνική ομάδα ήταν η Στεφανία Πατέρα με 20 πόντους, με τις Αλεξάνδρα Κοτσιάφτη και Λαμπρινή Αγαγιώτου να προσθέτουν από 11 πόντους.
Η Εθνική μας δεν ξεκίνησε καλά την αναμέτρηση και βρέθηκε πίσω με 12-8 στην πρώτη περίοδο, με τις διεθνείς μας να βρίσκουν λύσεις στο δεύτερο δεκάλεπτο και να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το παιχνίδι στην ισοπαλία, 21-21.
Στην τρίτη περίοδο οι δύο ομάδες ήταν πολύ κοντά στο σκορ, με την Εθνική μας να ολοκληρώνει με προβάδισμα βραχείας κεφαλής (39-38), όμως το τέταρτο δεκάλεπτο ήταν παράσταση για... ένα ρόλο. Οι παίκτριες της Αθηνάς Ζέρβα έτρεξαν επιμέρους σερί 28-12 στα τελευταία δέκα λεπτά του αγώνα και έτσι πήραν άνετα την νίκη και παράλληλα το χρυσό μετάλλιο.
Τα δεκάλεπτα: 12-8, 21-21, 38-39, 50-67.
Λιθουανία (Νταμπραουσκάιτε): Γιόκιτε (13 (3), Μεσκίνε, Ναρουσεβιτσιούτε 7, Ζέγκιτε, Μπουρμπάιτε 9 (1), Μιλασαουσκάιτε 2, Μπαρεϊκιένε, Βαλάϊτίτε 7 (3 τρ. 12 ρ.), Σεγκζντάιτε 6, Εσκερκάιτε 6.
Ελλάδα (Ζέρβα): Χαϊνά 5 (1 τρ. 6 ασ.), Σαρακατσάνη 9, Αγαγιώτου 11 (3), Κοτσιρέα, Σπίνου, Μελίνη, Βεράνη, Βουδούρη 5, Κοτσιάφτη 11, Πατέρα 20 (2τρ. 4ασ.), Μπαλκόγλου 6 (2).
Mπορείτε να δείτε ξανά όλο το παιχνίδι καθώς και τους έξαλλους πανηγυρισμούς μετά τη λήξη του:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sdna.gr

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Επιστροφή στην κορυφή

Διαβάστε επίσης...